7News

Как гвардейцы на некоторое время сменили амплуа

Культура | 20 января 2018, 17:09
Как гвардейцы на некоторое время сменили амплуа

Уже четвертий день поспіль близько 150 військовослужбовців Президентської бригади Національної гвардії України залучаються до знімання фінальної сцени історичного екшну «Крути 1918. Захист». Виготовлення фінальної картини проходить просто посеред поля неподалік села Підгірців, що на Київщині. Тут гвардійці грають ролі в масових сценах запеклого бою між українськими студентами та багатотисячною армією російської Червоної гвардії.

За словами одного із бійців, солдата Віктора Кирилюка, усі гвардійці задоволені від участі у знімальному процесі цієї стрічки. «До знімального майданчика нас привозять одразу з частини. Хоч робота триває від самого ранку й до пізньої пори, відношення організаторів кінознімання до нас чудове — своєчасне харчування та теплий чай забезпечено», — розповідає Віктор.

Кінострічка присвячена 100-річчю бою під Крутами, під час якого близько 300 українських студентів та гімназистів протистояли богатотисячній радянській армії. В основі сюжету лежить історія молодих людей — героїв свого часу, які самовіддано стали на захист Батьківщини. На тлі цих трагічних та водночас героїчних подій зароджується кохання головних героїв картини — Софії та Андрія.

Режисер стрічки Олександр Шапарєв розповів, що виготовлення фільму розпочалося ще на початку осені минулого року. За цей час було проведено кінознімання різної складності — від використання спец- та піротехнічних ефектів до участі тварин та каскадерів. На екранах кінотеатрів стрічку планують показати у жовтні.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)