7News

Глава "Укрзализныци" представил детальный план развития компании

Экономика | 26 июля 2016, 14:02
Глава  Укрзализныци  представил детальный план развития компании

«Вчора протягом трьох годин правління «Укрзалізниці» представляло у Міністерстві інфраструктури детальний план дій», - написал в фейсбуке глава «Укрзалізниці» Войцех Балчун.

«Він стосується усіх сфер діяльності та визначає короткострокові цілі щодо відновлення нормальної діяльності компанії. В нашому плані є опис кількох сотень різних заходів. Тут наводимо тільки деякі з них.

Головною метою наших дій протягом найближчих шести місяців буде боротьба з корупцією. Зокрема, через запровадження прозорих тендерних процедур. Істотна зміна підходів - специфікації тендерів, що готуються під реалізацію проектів, повинні давати можливість отримати якомога більш ринкові пропозиції.

Багато уваги приділено змінам у пасажирських перевезеннях, підготовці до модернізації рухомого складу, запуску нових сполучень і покращенню сервісу для пасажирів. Від елементарної чистоти поїздів – до суттєвого підвищення якості обслуговування подорожуючих. Загалом підготовлені і найближчим часом почнуть впроваджуватись принципи плану відновлення нормальної діяльності у сфері пасажирських перевезень.

У вантажних перевезеннях наша ініціатива спрямована на виключення корупційних дій. Зокрема тих, що відбувались через непрозорий розподіл вагонів.

У найближчі місяці ми запровадимо пілотну комп'ютерну систему, яка автоматично розподілятиме вагони між клієнтами, що унеможливить сваволю чиновників.

Ми вчинимо кроки щодо перевірки тарифної політики і почнемо набагато більш активну, ніж досі, міжнародну діяльність.

Протягом найближчих півроку ми хочемо створити міжнародну марку «UZ Cargo International».

Треба зробити багато речей. Для цього у нас є продуманий план, що стане основою всіх дій на найближчі місяці.

Реалізуючи ці і інші проекти, ми будемо тримати громадськість у курсі», - написал Балчун.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)