Алексей Кучеренко: Война киевлян против ВЭРа - первый успех!

Украина | 11 января 2019, 18:33
Алексей Кучеренко: Война киевлян против ВЭРа - первый успех!

Повний текст рішення 6-го апеляційного адмінсуду.

Розпорядження КМДА по встановленню тарифів на утримання будинків та прибудинкових теріторій визнано таким, що втратило чинність.

А тепер пояснюю позицію СВЖУ.

1. Не вірте штатним провокаторам та позаштатним радникам! СВЖУ не припускає ситуацііі колапсу в утриманні будинків киян.

2. До колапсу призводять багаторічні цинічні дії КМДА по організації непрозорих схем використання грошей киян через тариф та дотацій з міського бюджету та повної штучної монополізації конкурентного ринку з управління житлом в результаті «антиреформи» 2014-2018.

3. Суцільні порушення законодавства в сфері ЖКГ полягають у відсутності договорів між споживачами та керуючими дирекціями, відсутності технічних паспортів на більшість будинків, повної відсутності землевпорядної документації на прибудинкові теріторіі та невизначеність їх власника, протиріччя норми «до 20 числа» чинному законодавству, тощо.

4. Двірники та майстри отримують малу зарплатню не тому, що недостатній тариф! Двірники та майстри не отримують достойну зарплатню тому, що гроші споживачів вилучаються з фінансового потоку і йдуть на обслуговування роздутого адмінапарату та тіньові та непрозорі тендери. Їх бенефіціарами є верхівка КМДА (на посадах та біля її очільників).

5. Гроші споживачів не повертаються в будинок у вигляді якісних послуг. Прцікавьтесь по своєму будинку обсягами грошей та кошторисами на поточні ремонти за останні 5-10 років і ви все зрозумієте самі!

6. Особливо можемо подякувати КМДА за організацію цілорічного поливу прибудинкових теріторій та їх прибирання від снігу.

Так само, як і за додаткову платіжку на вивезення сміття без зменшення тарифу на утримання.

Вимога СВЖУ - приведення всієї системи стосунків в ЖКГ згідно з нормами чинного законодавства та компенсація суми наданих збитків (орієнтовно 1.5 млрд грн).

http://www.reyestr.court. gov.ua/Review/78824653 СПІЛКА ВЛАСНИКІВ ЖИТЛА УКРАЇНИ. ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ГРОМАДСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ

По материалам: Odessa Daily