Андрей Цаплиенко: У вас будет шанс посмотреть в глаза украинским террористам

Украина | 20 августа 2017, 15:26
Андрей Цаплиенко: У вас будет шанс посмотреть в глаза украинским террористам

Страшніші за ІДІЛ. Українські доморощені терористи керуються не помстою або вірою. Тільки гроші. Вони готові вбити своїх земляків буквально за копійки.

Це міна ПОМ-2Р1. Згідно з маркуванням, вона вироблена в Росії у 2003 році. Є на озброєнні лише в російській армії. Страшна зброя. Якщо вона знаходиться в бойовому положенні, її неможливо зняти без вибуху. Вона автоматично викидає тонкі, як вусики, датчики цілі. Ледь торкнешся їх - і у радіусі 15 метрів не залишається нічого живого.

Один із найдосвідченіших фронтових саперів, Володя Тарасенко, краще відомий, як "Дракула" (який, до речі, сам колись служив в російській армії), каже: "Нам, когда я воевал в Чечне, она понравилась. Мы, когда на отходе их ставили, не заморачивались. Бросил и забыл, называется. Не надо растяжки натягивать. Просто ее швырнул. Она сама установилась в течение пяти секунд, и все. За Марьинкой я на такую и сам чуть не нарвался. Когда подорвали ее, осколки разлетелись на 250 метров".

Та ось цю планували задіяти не на фронті, а в мирному місті. Причому, група, яка завезла її з Донецька на мирну територію, "взяла" за серію терактів лише... 1200 доларів США.

Сьогодні в "ТСН Тиждень", о 19:30, у вас буде шанс подивитися в очі українським терористам.

По материалам: glavnoe.ua