7News

Відомий кліпмейкер анонсував вихід документального фільму про українських ЛГБТ+ емігрантів у США

Шоу-бизнес | 21 марта 2019, 17:10
Відомий кліпмейкер анонсував вихід документального фільму про українських ЛГБТ+ емігрантів у США

Напередодні КиївПрайду-2019 та Маршу Рівності, який відбудеться 23 червня цього року, український режисер Юрій Двіжон обіцяє презентувати новий документальний фільм на тему прав ЛГБТ+ людей.

Зйомки фільму відбувались цією зимою в трьох містах США (Сан-Франциско, Нью-Йорк та Лос-Анджелес), а головними героями стали п`ять українців з різних міст України, які протягом останніх декількох років туди емігрували.

В цьому фільмі будуть підніматись такі теми як: сексуальна освіта в школах, булінг, стосунки з батьками після камінг-ауту, релігія, притулки для ЛГБТ+ людей, історія, сексуальне здоров`я, дискримінація та злочини на ґрунті ненависті тощо.

Для для того, щоб глядач зміг порівняти різні сфери життя ЛГБТ+ в Україні та США, DVIZHON провів інтерв'ю з американськими експертами в усіх згаданих галузях.

«Через відсутність дієвого антидискримінаційного законодавства, сексуальної освіти, через високий рівень агресії та незахищеності ЛГБТ+ спільноти, ми постійно втрачаємо молодих, амбітних, талановитих людей, які мали би розбудовувати нашу країну, натомість вони мають втікати, аби зберегти собі життя і не озиратися постійно з острахом на вулиці.  Недостатнє висвітлення подібних тем в українському інформаційному просторі робить наше суспільство справжніми жителями країни третього світу. І хоч в останні роки у рейтингах гомофобних та трансфобних країн ми трохи відірвалися від Росії, зараз усе одно посідає 36 місця. Тому я впевнений, що використавши досвід США, ми можемо набагато швидше стати країною рівних прав та можливостей для кожного! » Весь процес зйомок режисер розпочав за свої фінанси і на даний момент для того, щоб завершити його пост продакшн та дозняти фінальні кадри з усіма героями на Прайді в Лос-Анджелесі йому потрібні гроші.

Для цього він розпочав кампанію по збору коштів на одному з найвідоміших краудфандингових платформ - Go Found Me.

Нагадаємо, що DVIZHON був режисером та автором соціального проекту з Київ Прайд «Не ховай очей», прем’єра якого відбулась минулого року та який підтримала співачка Ірина Білик.

По материалам: tv.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)