7News

Іващенко: Як бачите, все сьогодні, можна сказати, було проти нас, але за рахунок волі, характеру ми все ж таки здобули один бал

Спорт | 13 апреля 2024, 16:37
Іващенко: Як бачите, все сьогодні, можна сказати, було проти нас, але за рахунок волі, характеру ми все ж таки здобули один бал

Тренер Оболоні висловив думку щодо матчу з Минаєм.

Головний тренер Оболоні Валерій Іващенко розповів щодо матчу з Минаєм.  

"Важка гра. Грали о 1-й дня, десь і сонце", — цитує Валерія УПЛ ТБ.

"Минай – бійцівська команда, навесні вони показують бійцівський характер, футбол. В принципі, хлопці розкуті, вони намагаються вибігати. Були деякі у них позитивні ігри. Тобто, ми знали, що буде тяжка гра.  

В принципі, всі ігри такі тяжкі. Але тяжко грати, коли ти залишаєшся вдесятьох на початку матчу. Хлопцям велика вдячність, що витримали, десь за рахунок характеру зуміли вирівняти рахунок.  

В кінці могли дотиснути й вирвати перемогу, десь не вийшло. Але хлопцям дуже велика вдячність за боротьбу, за накал. Ніхто не випадав, всі старалися максимально працювати на позитивний результат. Але це футбол.  

Як бачите, все сьогодні, можна сказати, було проти нас, але за рахунок волі, характеру хлопців, команди ми все ж таки здобули очко. Хоча ми завжди виходимо тільки грати на перемогу. Емоційний дуже матч.  

І суддів ніколи не коментував, але сьогодні такий, можна сказати, треш. Перебиття пенальті, призначення… Це буквоїдство. По духу гри, по тому, як складався матч – це ні в які ворота не влазить.  

Та за лінію всі виходять насправді. Плюс-мінус якщо будемо в сантиметрах вимірювати, то футболу мало буде. Десь у штрафній хтось когось тримає – теж можна закривати очі й ставити пенальті.  

Це не балет, а футбол. Десь крики, десь в нашого футболіста хтось врізається. Я теж зараз розбігуся, в стінку головою вдарюся – скажу: "Давайте пенальті". Те ж саме.  

Такі моменти не красять дії арбітра. Тим паче арбітра мають не помічати на полі – тоді це клас арбітра. А сьогодні – ви ж бачите. Не я це кажу, це кажуть уболівальники, що були на трибунах.  

Тому хлопцям дуже велика вдячність, що витримали. Нам потрібно вже виходити з цієї ситуації, перемикатися на наступну гру. Завдання – відновитися. Не так багато часу, але треба вже думати про наступну гру".  

У матчі УПЛ Оболонь зіграла в нічию з Минаєм.

По материалам: football.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)