7News

Топ-5 продуктів, які не можна їсти натщесерце

Здоровье | 14 октября 2019, 16:27
Топ-5 продуктів, які не можна їсти натщесерце

Далеко не всі продукти, які ми звикли їсти на сніданок, вважаються вдалою ідеєю для ранкової трапези. Адже їжа по-різному впливає на наш ШКТ, особливо якщо споживати її натщесерце. Cosmo.com.ua відібрав Топ-5 найбільш небезпечних продуктів, які варто виключити зі свого ранкового раціону. Харчуйся правильно і залишайся здоровою!

Йогурт До складу йогуртів входить чимало бактерій, тому вранці його краще не пити. Вживай йогурт до головного прийому їжі або перед сном.

Холодна вода Пити натщесерце можна лише воду кімнатної або злегка теплої температури. Холодна вода погано впливає на процес травлення, а також подразнює внутрішні органи через різку відмінність температур.  

Солодощі Улюблений десерт краще з’їсти після обіду, адже вранці наша підшлункова залоза не так активно виробляє інсулін. Як наслідок, солодощі будуть перенавантажувати її.  

Банани Відомо, що банани повільно перетравлюються. А оскільки вранці наш шлунок ще «спить», банани можуть викликати неприємне здуття та навіть больові відчуття. Якщо все ж потрапила в обставини, коли довелося з’їсти банан, не запивай його – негативний ефект тільки погіршиться. До речі, найкращий час для споживання - через годину після обіду.  

Каші швидкого приготування  Хоча виробники запевняють нас, що пакетовані каші – здорова їжа, яскрава обгортка – всьо лише рекламний хід. Насправді такі каші містять багато цукру, а відповідно – зайвих калорій. До того ж виробники швидких каш додають до них шматочки яблук, родзинки або курагу, а за допомогою ароматизаторів створюють ілюзію присутності дорожчих фруктів. У результаті ти отримуєш шкідливий сніданок.  

cosmo.com.ua  Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)