7News

Дефіцит цих вітамінів викликає проблеми із кровообігом

Здоровье | 26 июля 2022, 21:55
Дефіцит цих вітамінів викликає проблеми із кровообігом

Дефіцит цих вітамінів викликає проблеми із кровообігом Це загрожує варикозним розширенням вен Вітамін К сигналізує синцями У 25% чоловіків та жінок з віком розвивається варикозне розширення. Однією з причин його появи може стати нестача двох вітамінів. Один із них — витамин К, який допомагає будувати кістки та створювати білки, необхідні для процесу згортання крові. Дефіцит цього вітаміну може призвести до нездатності запобігти надмірній кровотечі. Тому багато попереджувальних знаків, пов’язаних з дефіцитом К, легко розпізнаються за надмірною кровотечею ран, наприклад, порізами або в місці проколу під час ін’єкцій. Також слід звернути на схильність до синців.

Британський медичний журнал зазначає, що низький рівень вітаміну К2 викликає кальцифікацію еластину, що є причиною варикозного розширення вен. Фахівці нагадують, що добова доза вітаміну К для чоловіків становить 120 мкг, а для жінок — 90 мкг.

Вітамін D: від гіпертонії до інфаркту Проблеми з кровообігом часто виникають у людей, яким не вистачає вітаміну D, адже його недолік може сприяти розвитку серцево-судинних захворювань. Його аномальні концентрації в організмі відзначалися у пацієнтів після інфаркту, а також за таких захворювань, як гіпертонія або серцева недостатність.

Вітамін D підтримує правильний кровообіг, тому його дефіцит впливає на кровоносні судини. Часто проявляється м’язовими та суглобовими болями, а також підвищеним травматизмом.

https://newsyou. info/   Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua, newsyou.info
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)