7News

Як прикраси зі срібла впливають на організм людини

Здоровье | 30 июля 2022, 00:34
Як прикраси зі срібла впливають на організм людини

Срібло має багато корисних властивостей.

Срібло — унікальний метал, що має корисні властивості для нашого здоров’я. Якщо ви досі віддавали перевагу золотим прикрасам, то слід замислитися над придбанням срібних аксесуарів, інформує Ukr. Media.

Сьогодні срібні ювелірні вироби виготовляються з особливого сплаву, що містить 92,5 % стерлінгового срібла і 7,5 % інших домішок металів, наприклад міді, цинку, родію та інших. Необхідність робити сплав срібла з іншими металами виникає через те, що в чистому вигляді срібло — дуже м’який матеріал, схильний до окислення. Інші метали у складі ювелірних прикрас роблять їх більш міцними та довговічними.

З давніх часів люди використовували срібло для різних цілей, в тому числі й у медицині. Цей метал має алхімічний символ — півмісяць, що символізує силу Місяця або богиню Місяця — Артеміду. Також важливо знати, що срібло має здатність відбивати світло.

Говорячи про переваги металу, не можна не відзначити, що срібло 925-ї проби не викликає алергії, тому підходить практично всім. Крім того, вироби з благородного металу виглядають дуже стильно.

Дізнаймося, чому ювелірні прикраси зі срібла мають стати обов’язковими аксесуарами як для жінок, так і для чоловіків.

Срібло — це метал, який має духовну силу В історії людства срібло стало єдиним металом, який більшість стародавніх культур використовували у якості засобу захисту від злих духів. Напевно ви чули легенду про те, що найбільш ефективний спосіб убити перевертня — це срібна куля, а вампір згорить, якщо доторкнеться до срібного виробу. Навіть більше, незалежно від наявності надлюдської сили, вампір не може розірвати ланцюг зі срібла.

Срібло шанується не тільки у європейській, але й у східній культурі. Його навіть використовують майстри з феншую.

Існує думка, що срібні прикраси можуть покращити навички інтуїтивного мислення у жінок, а також роблять їх більш жіночними, чарівними і витонченими.

Срібло має силу зцілювати та захищати Наука довела, що такий метал, як срібло, може регулювати температуру тіла і оптимізувати кровообіг в організмі людини. Дослідження показують, що люди, які носять срібні прикраси, не мають проблем із коливаннями настрою, а також вони більш стійкі до впливу різних хвороб, оскільки їх імунна система працює значно краще, ніж у тих, хто віддає перевагу виробам із золота.

Вивчаючи позитивний вплив аргентума на здоров’я людини, учені прийшли до думки, що іони срібла здатні створювати якесь непомітне силове поле, що має властивість ефективно відбивати електромагнітне випромінювання. Таке випромінювання, як відомо, чинить негативний вплив на фізичний стан людини.

Згідно з дослідженнями, проведеними в Університеті Саутгемптона, розташованому у Великобританії, люди, які носять срібні прикраси, набагато рідше хворіють на артрит і практично не відчувають болю у суглобах пальців. Це обумовлено тим, що срібло здатне регулювати кров’яний тиск і позитивно впливає на процес кровообігу.

Під час деяких експериментів був виявлений цікавий зв’язок: у людей, які страждають на те чи інше захворювання, ювелірні вироби зі срібла різко чорніли. Тобто аргентум здатний реагувати на стан здоров’я людини.

На відміну від золотих прикрас, які можуть викликати у людей раптові напади неспокою, вироби зі срібла заспокоюють нервову систему.

Срібло має антибактеріальні властивості Іони срібла мають яскраво виражену антибактеріальну властивість. У давні часи люди клали пластини срібла собі на рани, щоб уникнути розвитку інфекції. Під впливом іонів благородного металу процес загоєння ран минав значно швидше, рідко виникали ускладнення.

Завдяки антисептичним властивостям, срібло нерідко використовують для виготовлення медичних інструментів.

Навіть більше, всі знають, що аргентум можна використовувати для очищення води. Річ у тім, що цей метал здатен іонізувати воду. Іони срібла згубно впливають на мікроорганізми, що завдають шкоди здоров’ю людини, але при цьому не впливають на корисні бактерії.

Срібло може бути використане для виявлення отрут Дивно, але якщо на виріб зі срібла потрапляє отруйна речовина, то метал дуже швидко тьмяніє. Цю унікальну властивість срібла використовували правлячі особи.

Не дивно, що особливою любов’ю користується столове срібло, яке не тільки дуже красиве і довговічне, але і має лікувальні властивості.

Срібло може допомогти зменшити стрес і неспокій Деякі дослідження в області психології показують, що прикраси, зроблені зі срібла, можуть допомогти знизити рівень стресу і зменшити занепокоєння. Особливо допомагають у цьому підвіски на довгих і коротких ланцюжках.

Іони срібла присутні у нашому організмі Цілющі властивості срібла пояснюються наукою наступним чином: цей метал є складовою багатьох тканин в організмі людини. Найбільше срібла міститься у нервових клітинах і у головному мозку. Іони срібла циркулюють нашим організмом і допомагають йому боротися з патогенними мікроорганізмами, вірусами та грибками.

Чи всім підходять вироби зі срібла На жаль, аргентум підходить не всім людям. У деяких випадках краще відмовитися від срібних прикрас, оскільки замість того, щоб подарувати своєму власникові користь, вони можуть стати причиною погіршення здоров’я людини.

Так, місячний метал не підходить вам у тому випадку, якщо під час носіння срібних прикрас у вас:

виникає запаморочення і головний біль;

спостерігається почервоніння на шкірі у тій області, де відбувається контакт із металом;

ви відчуваєте свербіж і неприємні відчуття.

Крім того, срібло не любить жорстких людей, педантів і прагматиків.

Найкраще «місячний» метал підходить людям, народженим під знаками Рака і Риб. Аргентум полюбляє чесних, добрих і відкритих людей. Таким особистостям срібло принесе тільки користь.

aspekty. net

По материалам: e-news.com.ua, aspekty.net
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)