7News

Лікар пояснив, чому з’являються синці під очима та як з ними боротися

Здоровье | 02 декабря 2022, 00:22
Лікар пояснив, чому з’являються синці під очима та як з ними боротися

Лікар пояснив, чому з’являються синці під очима та як з ними боротися Є кілька причин появи темних кіл під очима. Кожна з них потребує певного підходу. Як розповів Лайфу пластичний хірург Олександр Вдовін, насамперед поява синяви в періорбітальній зоні може бути наслідком пігментованості даної ділянки шкіри.

Для того, щоб впоратися з пігментованою ділянкою шкіри, в косметології застосовується мезотерапія. , спрямованих на боротьбу із пігментацією”, – розповів медик.

Друга причина появи темних кіл під очима — наявність тонкої шкіри в цій галузі та порушення кровообігу, яке спричинене венозним застоєм. У цьому випадку фахівець пропонує зайнятися ущільненням шкіри у періорбітальній зоні.

“Тут застосовуються ін’єкції препаратів – стимуляторів колагену з додаванням нуклеїнових кислот. Також може бути рекомендовано застосування препаратів, що усувають венозний застій у даній галузі, що дозволить покращити мікроциркуляцію крові. Це препарати на основі гінкго білоба, артишоку, рутину”, – зазначив Вдовін.

Він також розповів про існування фракційної мезотерапії — апаратної процедури, яка поєднує в собі одночасно пілінг та можливості ін’єкційної терапії апаратним способом. Ще один метод усунення проблеми – заповнення нососльозної борозни філером на основі гіалуронової кислоти.

https://newsyou. info/   Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua, newsyou.info
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)