7News

Военные правоохранители разработают программы профессиональной подготовки по стандартам НАТО

Украина | 18 апреля 2018, 13:14
Военные правоохранители разработают программы профессиональной подготовки по стандартам НАТО

У Львові, в Навчальному центрі Військової служби правопорядку авторський колектив розпочав підготовку до написання програм фахової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу для військовослужбовців Військової служби правопорядку Збройних Сил України.

Впродовж двох наступних тижнів спеціалісти Військової поліції Канади, військовослужбовці Головного управління Військової служби правопорядку, Навчального Центру ВСП, Центрального управління ВСП (м. Київ та Київська області) проаналізують набутий викладацький досвід з підготовки військовослужбовців на попередніх курсах (вересень-грудень 2017 року, лютий-березень 2018 року). Також вони визначать пріоритетні напрямки подальшої підготовки військових правоохоронців з урахуванням проведених лекційних та практичних занять з урахуванням перспективного розвитку навчально-матеріальної бази Навчального центру ВСП.

Варто зазначити, що до робочої групи залучені спеціалісти-практики зі структурних підрозділів службових розслідувань, охорони та патрульно-постової служби і військової інспекції безпеки дорожнього руху Західного територіального управління ВСП. Їхні знання та досвід дозволять розробити та впровадити актуальні навчальні програми фахової підготовки особового складу Військової служби правопорядку Збройних Сил України.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)