7News

Волонтеры возмущены условиями перевозки с Донбасса бойцов АТО

Украина | 29 апреля 2018, 12:14
Волонтеры возмущены условиями перевозки с Донбасса бойцов АТО

Волонтер группы "Повернись живим" Дарья Бура сообщает о ненадлежащих условиях перевозки украинских военнослужащих с Донбасса во время ротации.

Об этом она написала на своей странице в соцсети.

Я страшенно не люблю, коли розганяють #зраду. Особливо, коли це стосується армії і військових.

Тим більше, говорять же: "Солдат должен терпеть все тяготы и лишения службы".

Але ще більше не люблю, коли до наших військових ставляться, як до скотів.

Коли 24 квітня підрозділ загрузився і виїхав з зони АТО, чи як воно зараз називається, на ротацію і вже п'яту добу їде на ППД. Вагони водою не заправляють, світла немає, по 5-6 годин стоять у відстійниках.

"Ні світла. ні води і їдемо з ротації уже 5 добу. Розумієш, люди вийшли з позицій 23 числа, а сьогодні 28. Просто елементарно помитись уже хочеться".

А ще ПАТ «Укрзалізниця» придумала собі цікаву фішку - прикріпляють до військових вагонів якісь причепні вантажні і так їх таскають по всій країні. Десь відчепляють, десь причепляють. За кошти Міністерство оборони України, я ж правильно розумію?

Колись Левко Стек робив матеріали про вагони, в яких перевозили військових і про умови цих перевезень. І по-ходу, його матеріали мали якийсь результат. Але, або не надовго, або не для всіх.

Я б не хотіла піднімати якісь неприємні теми, стосовно армії. Але, блін, хіба так складно по-людськи довезти додому пацанів, які рік відвоювали на передовій?

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)