7News

Денисова в очередной раз настаивает на необходимости личного визита к Кольченко

Украина | 26 июня 2018, 18:17
Денисова в очередной раз настаивает на необходимости личного визита к Кольченко

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова в черговий раз звернулась до Омбудсмена РФ Тетяни Москалькової у зв'язку з серйозною стурбованістю станом здоров'я громадянина України Олександра Кольченка, що утримується в пенітенціарній установі на території РФ.

Людмила Денісова наголошує, що український політв'язень31 травня оголосив голодування і 7 червня припинив його у зв'язку с різким погіршенням фізичного стану.

«Інформація про стан здоров'я Олександра Кольченка, яка була надана Вами листом №21562-29 від 19 червня 2018 року, не збігається зі свідченнями, які були розповсюджені у ЗМІ. Крім того, згідно наданої адвокатом В. Пихуля інформації від 22 червня 2018 року на питання Олександра Кольченка про те, коли відбудеться зустріч з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою, адміністрація пенітенціарної установи повідомила ув'язненому про розгляд цього питання на зустрічі Омбудсменів у Москві», - йдеться у зверненні до Тетяни Москалькової.

Враховуючи зазначене, Уповноважений Людмила Денісова наполягає на необхідності особистого відвідання Олександра Кольченка у виправній установі на території РФ.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)