7News

Из ЦВК поступили новые данные о кандидатах

Украина | 25 июня 2019, 10:24
Из ЦВК поступили новые данные о кандидатах

"ЦИК зарегистрировала 722 кандидата в народные депутаты Украины и 592 кандидатов в народные депутаты Украины, включенных в избирательные списки политических партий, в общегосударственном многомандатном избирательном округе", - сообщает пресс-служба ЦИК.

24 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 31 травня 2019 року № 919.

Комісія зареєструвала 170 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України.

Також Комісія зареєструвала 552 кандидатів у народні депутати України, висунутих політичними партіями, в ОВО на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. А саме:

133 – висунутих Політичною партією "Європейська Солідарність";

16 – висунутих Політичною партією "Народний Рух України";

7 – висунутих ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНА ПЛАТФОРМА НАДІЇ САВЧЕНКО";

65 – висунутих ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА";

1 – висунутого Українською партією;

146 – висунутих політичною партією Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина";

2 – висунутих Партією Пенсіонерів України;

3 – висунутих ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "УКРАЇНА СЛАВЕТНА";

5 – висунутих політичною партією Всеукраїнське об'єднання "Свобода";

1 – висунутого Політичною партією "БЛОК ДАРТА ВЕЙДЕРА";

1 – висунутого Республіканською Християнською партією;

1 – висунутого ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "СТУДЕНТСЬКА ПАРТІЯ УКРАЇНИ";

1 – висунутого ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "НАША ЗЕМЛЯ";

1 – висунутого Політичною Партією "Піратська Партія України";

1 – висунутого ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "БДЖОЛА";

12 – висунутих ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "СИЛА І ЧЕСТЬ";

5 – висунутих ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ";

149 – висунутих Політичною партією "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ";

2 – висунутих ПОЛІТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ "РОЗВИТОК".

Таким чином, сьогодні Комісія зареєструвала 722кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, у тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 170, висунутих політичними партіями – 552.

Розглянувши відповідну заяву про відмову балотуватися кандидатом у народні депутати України, Комісія скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати України Фурсіна І. Г. , який балотувався в ОВО № 138 у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України.

На виконання рішення Верховного Суду Комісія зареєструвала кандидата в народні депутати України Коваля В. Д. , який балотується в ОВО № 169 у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України.

Відтак, всього станом на 24 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 2 331 кандидата у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 1 507, висунутих політичними партіями – 824.

Окрім того, розглянувши відповідні документи, Комісія прийняла рішення вважати виключеними з 19 червня 2019 року з виборчого списку кандидатів у народні депутати України Політичної партії "Європейська Солідарність" у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року Баласинович Н. О. та Болдирєва О. О. , включених до вказаного виборчого списку під № 30 та № 48 відповідно.

Відмовлено в реєстрації кандидатів в народні депутати України Шарія А. А. та Євтухова Є. А. , включених до виборчого списку ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ПАРТІЯ ШАРІЯ" під №1 та № 5, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Комісія зареєструвала 592кандидатів у народні депутати України, включених до виборчих списків політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. А саме:

62 – ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СИЛА ПРАВА";

154 – ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ";

100 – Політичної партії "Європейська Солідарність";

29 – ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ПАРТІЯ ШАРІЯ";

201 – ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ";

46 – Політичної партії "Сила Людей".

Таким чином, всього станом на 24 червня ЦВК зареєструвала 2 335 кандидатів у народні депутати України, включених до виборчих списків 18 політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України.

Окрім того, зареєстровано довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах.

Зареєстровано уповноважених осіб політичної партії "Громадянська позиція" в ОВО на позачергових виборах народних депутатів України.

Розглянувши відповідні звернення, Комісія зареєструвала 14 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. А саме: 1 – від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 13 – від Міжнародного експертного центру виборчих систем (ICES).

Таким чином, станом на 24 червня Комісією зареєстровано 252 офіційних спостерігачів від іноземної держави та міжнародних організацій на позачергових виборах народних депутатів України.

Затверджено рішення низки окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України щодо виконання повноважень членів цих комісій на платній основі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Комісія затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 14 одномандатних виборчих округів для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Комісія затвердила Кошторис видатків на підготовку та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року для потреб дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць на суму 13 млн 817 тис. 176 гривень.

Комісія визнала Андрощука П. В. , Голуба В. В. , Панасовського В. В. , Доброгорського О. В. такими, що відмовилися від балотування кандидатами у народні депутати України в ОВО № 65, № 197, № 49 та № 25 відповідно на позачергових виборах народних депутатів України, оскільки вони подали до ЦВК заяви щодо відкликання своїх заяв про самовисування кандидатом у народні депутати України в зазначених ОВО.

Також визнано Цехмейструка М. Д. , висунутого Політичною партією "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", таким, що відмовився від балотування кандидатом у народні депутати України в ОВО № 17 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Відмовлено в реєстрації 26 кандидатів у народні депутати України, висунутих у порядку самовисування, в ОВО. А саме: Курячого М. О. – в ОВО № 25, Вєтрова С. О. – в ОВО № 51, Литвина В. М. – в ОВО 65, Веселкова С. Л. , Жироша Т. І. , Усенка Д. В. – в ОВО № 79, Греміцького Н. А. – в ОВО № 81, Островського Н. І. – в ОВО № 119, Магійовича І. В. – в ОВО № 125, Таранової О. Л. – в ОВО № 133, Мирненка О. Л. , Кириленка І. В. – в ОВО № 134, Нездійминоги В. М. – в ОВО № 151, Цвіля В. І. – в ОВО № 153, Іщука О. С. – в ОВО № 154, Білохи В. О. – в ОВО № 161, Фельдман М. А. – в ОВО № 174, Щербини А. І. – в ОВО № 190, Бондар А. В. – в ОВО № 191, Євлахова А. С. (1962 р. н. ), Євлахова А. С. (1988 р. н. ) – в ОВО № 207, Багрової М. Л. – в ОВО № 212, Клюшина Д. В. – в ОВО № 215, Пашко Л. В. , Кучера Р. А. – в ОВО № 218, Колбуна В. А. – в ОВО № 219.

Окрім того, відмовлено в реєстрації кандидатів у народні депутати України Сальдо В. В. , висунутого Політичною партією "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", в ОВО № 182, Онищенка О. Р. , висунутого СОЦІАЛІСТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ УКРАЇНИ, в ОВО № 93 та Єрьоменка В. М. , висунутого Політичною партією "Праведність", в ОВО № 194.

Також Комісія відмовила в реєстрації кандидата в народні депутати України Романенка С. М. в ОВО № 195 на позачергових виборах народних депутатів України.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)