7News

В Харькове представили нового руководителя теруправления Нацгвардии Украины

Украина | 18 июля 2019, 17:28
В Харькове представили нового руководителя теруправления Нацгвардии Украины

Новопризначеного начальника особовому складу Східного територіального управління представив командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан.

Полковник Олег Сахон пройшов посади від заступника командира роти до першого заступника начальника Західного територіального управління – начальника штабу.

Під час служби на керівних посадах проявив себе як талановитий, досвідчений командир. Своєчасні та обґрунтовані рішення тільки зміцнювали авторитет офіцера серед керівництва та особового складу.

У 2017 році, перебуваючи в районі проведення антитерористичної операції на сході України, у взаємодії зі Службою безпеки України та силами контрдиверсійної боротьби брав участь у проведенні вдалої спеціальної операції в районі населених пунктів Новозванівка та Троїцьке. У результаті, підрозділами Національної гвардії України було затримано 28 осіб, які безпосередньо мали відношення до незаконних збройних формувань, двох бойовиків, які чинили опір, було знищено.

За свої командирські здібності полковник Олег Сахон був відзначений державними нагородами: медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, орденом Данила Галицького та орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

За словами генерал-лейтенанта Миколи Балана, головним завданням керівників різних рівнів має бути підтримання бойового потенціалу підпорядкованих з'єднань і військових частин на рівні, що забезпечує здатність адекватно та ефективно протистояти загрозам безпеці держави. Водночас, не менш важливим фактором є ефективна комунікація із підлеглим особовим складом та забезпечення гідних умов проходження служби.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)