7News

ВСУ несут потри в АТО: один погибший, двое раненых за день

Украина | 24 апреля 2017, 00:21
ВСУ несут потри в АТО: один погибший, двое раненых за день

Об этом говорится в сообщении пресс-службы штаба АТО в соцсети:

Російсько-окупаційні підрозділи продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО.

З початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України.

На Донецькому напрямку, позиції у районі Троїцького ворог обстріляв з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поруч Авдіївки ворог вів вогонь зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З мінометів калібру 82-мм противник гатив по позиціях поблизу Луганського. Захисників Невельського та Троїцького ворог обстріляв з мінометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а оборонців Пісків та шахти «Бутівка» – з гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях поруч Зайцевого противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, по оборонцях Водяного, Гнутового та Павлополя противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з 82-міліметрових мінометів та кулеметів великого калібру ворог обстріляв опорні пункти біля Новозванівки. По позиціях поруч населеного пункту Новоолександрівка вів вогонь з озброєння БТР та гранатометів.

Один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще двоє отримали поранення.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)