7News

Блеф Північної Кореї

Мир | 24 апреля 2017, 17:24
Блеф Північної Кореї

Ймовірність початку війни КНДР є. Керівництво Північної Кореї дуже нервує зараз, особливо коли, скажімо так, на їхніх кордонах не зменшується, а навпаки збільшується кількість американських військ, військ НАТО і тому подібне. Тому в цій ситуації вони нервують, підвищують ставки. До реальної ядерної війни не дійде, тому що навіть ті боєкомплекти, ядерний боєзаряд, які є в Північній Кореї, просто не долетить. Єдине, вони створюють загрозу своїм найближчим сусідам. Але я думаю, що це швидше за все блеф, і Північна Корея не піде на подальше загострення. Просто вони підвищують ставки в геополітичній грі.

Аби зупинити КНДР, Сполучені Штати можуть ще більше збільшити санкції проти Північної Кореї. Вони можуть ввести повне ембарго, в тому числі не тільки з боку заходу, але і з боку Китаю і інших країн. Вони можуть, знову ж таки, ввести персональні санкції проти ключових лідерів Північної Кореї, або заморозити їхні рахунки.

Тому важелі у Сполучених Штатів є. І врешті решт вони можуть нанести певний превентивний удар, як це було із Сирією. Тому я не думаю, що Північна Корея зацікавлена в тому, щоб зараз накаляти ситуацію. І удар по Сирії – це був меседж іншим країнам, у яких ще, скажімо так, стосунки слабкі зі Сполученими Штатами, які ще не вирували своєї політики і намагаються просувати авторитарні і незрозумілі меседжи в своїх регіонах. Тому я думаю, що цей накал стосунків між США і Північною Кореєю – це не на довго.

Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.

Присоединяйтесь к группам "Обозреватель Блоги" на Facebook и VKontakte, следите за обновлениями!

По материалам: Обозреватель, vk.com
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)