Юрій Горбунов вперше показав обличчя старшого сина – свою копію

Шоу-бизнес | 26 августа 2021, 13:12
Юрій Горбунов вперше показав обличчя старшого сина – свою копію

Продюсер, ведучий "Танців з зірками" на 1+1 Юрій Горбунов, який нещодавно вдруге став батьком, разом із старшим, чотирирічним сином Іваном з'явилися на обкладинці нового випуску журналу "Теленеделя".

Це перше велике інтерв'ю зірки після народження його другого сина. Щоправда, сама фотосесія та розмова були заплановані і відбулися до народження малюка. Але дружина Катя Осадча зробила сюрприз і народила раніше очікуваної дати, тож інтерв'ю оновлювалося у пологовому будинку, де Юрій додавав коментар.

Велика фотосесія відбулась на подвір'ї будинку щасливого подружжя Юрія та Каті, а деякі кадри були зроблені у самому домі. В інтерв'ю ведучий розповів, як вони з дружиною Катею готували Івана до появи в сім'ї ще однієї дитини та чи ревнує Іван батьків до молодшого братика.

"Поки що ні, але готуємо Івана, щоб такого не сталося. Благо у його друга Саші в садочку є молодша сестричка Маша, і ми їх ставимо у приклад. Так що він дуже чекав на появу малюка. Думаю, ревнощів все одно не уникнути, однак згладити цей момент можна. Як саме - на цю тему прочитали декілька книжок", - поділився Горбунов.

Якщо Катя Осадча, як вона сама зізналась у прямому ефірі "Сніданку з 1+1", чекала на дівчинку, то Іван хотів братика. І тепер, за словами Юрія, Іван з радістю допомагає батькам піклуватися про новонародженого. Заради того, щоб провести час з братиком, Іван навіть відмовляється йти гратися на дитячий майданчик та просить дати йому роботу.

"Він щасливий, що зараз у домі такий шум. Іван носить його, допомагає сповивати і навіть сказав: "Мамо, завантаж мене роботою по братику, щоб я теж був зайнятий". А, коли ми цілий день були вдома, він навіть не пішов на прогулянку з нянею на майданчик, а цілий день був поруч. Тому сподіваємось, що так буде і далі", - розповів Юрій Горбунов.

Також ведучий додав, що у малюка, ім'я якого ще не розголошують, характер спокійний, а називають вони його лагідно: "Наш маленький Лев" (тому що за гороскопом молодший син Юри та Каті – Лев – прим. ред. ) Нагадаємо, що 24 серпня Юрію Горбунову виповнився 51 рік. Дружина шоумена Катерина Осадча, своєю чергою, показала, як вони відсвяткували цю подію, де син Катерини від першого шлюбу влаштував вітчиму концерт.

По материалам: ТСН.ua