Заплакана Белла Хадід вперше розповіла про психологічні проблеми

Шоу-бизнес | 11 ноября 2021, 11:34
Заплакана Белла Хадід вперше розповіла про психологічні проблеми

Відома американська модель Белла Хадід відверто розповіла про свої психологічні проблеми.

Так, 25-річна знаменитість зізналася, що попри красиву картинку в Instagram, вона щодня плаче, постійно відчуває тривожність і невпевненість. У фотоблогу зірка розмістила знімки, де постає заплакана. Вона зізналася, що у такому стані перебуває вже декілька років.

"Люди забувають, що в основному всі почуваються однаково: втраченими, спантеличеними, не до кінця розуміють, чому вони тут. Цю тривогу, здається, відчувають усі, але намагаються приховати це почуття. Ми живемо з нашими недоліками, з почуттям невпевненості, відчуваємо радість та щастя і приймаємо все це як щось прекрасне та природне. Ось уже кілька років я відчуваю це щодня і щоночі", – поділилася Белла.

На таку відвертість модель наважилася після того, як американськака акторка, донька Вілла Сміта – Віллоу – днями публічно зізналася у своїх емоційних проблемах.

Також Хадід заявила, що соцмережі не потрібно сприймати як реальність, адже "це лише ілюзія". Вона попросила людей, які відчувають тривогу, пам'ятати, що вони не самотні та звертатися по допомогою.

"Будь ласка, всі, хто бореться із тривожністю, пам'ятайте про це. Іноді все, що нам треба почути, — те, що ми не самотні. Самодопомога при психічних захворюваннях та хімічному дисбалансі не є виходом. Це схоже на американські гірки з перешкодами, де є злети та падіння. Але я хочу, щоб ви знали, що в кінці тунелю завжди є світло, і американські гірки завжди в якийсь момент повністю зупиняються", – написала вона.

За словами знаменитості, їй знадобилося багато часу, аби усвідомити свої проблеми, зазначивши, що вона достатньо пережила зривів та вигоряння, щоб розуміти, про що зараз говорить.

Читайте також:

Беррімор, Зета-Джонс, Байнс: голлівудські зірки, які лежали у психлікарні Анатолій Анатоліч знайшов у Нью-Йорку будинок із "Друзів" та показав, який він зараз має вигляд

По материалам: ТСН.ua