Як доглядати за обличчям та волоссям під час війни

Здоровье | 05 апреля 2022, 00:55
Як доглядати за обличчям та волоссям під час війни

Як доглядати за обличчям та волоссям під час війни Знаємо, що зараз кожній з нас — не до б`юті-процедур. Проте якщо у тебе є можливість, мінімальний догляд — це не примха, а необхідність.  Лікар-косметолог Вікторія Пільчак поділилася у себе в інстаграм базовими порадами, як за нинішніх умов доглядати за обличчям та волоссям. А ми ділимося ними з тобою.

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ОБЛИЧЧЯМ Скористайся цим часом, щоб дати шкірі відпочити від косметики. Звертай особливу увагу на очищення. А також відучи себе постійно торкатися обличчя. Шкіра стане лише кращою, а ти матимеш на одну шкідливу звичку менше.

Окрім цього, для стану шкіри має значення і харчування та звички: уникай фастфуду та мінімізуй (а краще зовсім покинь) паління.

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ВОЛОССЯМ Дай волоссю відпочити від засобів стайлінгу. Якщо маєш жирну шкіру голови, старайся мити його вчасно, щойно забрудниться. В укритті можна використовувати сухий шампунь, якщо він є у тебе з собою.

Якщо шкіра голови суха, мити волосся часто непотрібно. Надмірним очищенням можна лише зашкодити.

КОСМЕТИЧКА НА ПЕРІОД ВОЄННОГО ЧАСУ Ось декілька речей, які необхідно мати в косметичці зараз:

ватні диски вологі серветки для обличчя тонік антисептик сухий шампунь прокладки сухі та мокрі серветки https://www.cosmo.com.ua/  Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua, instagram.com