Як спалити жир на животі: названо найкращий час для тренувань при схудненні

Здоровье | 25 июня 2022, 00:38
Як спалити жир на животі: названо найкращий час для тренувань при схудненні

Як спалити жир на животі: названо найкращий час для тренувань при схудненні Спорт корисний у час. Але нове дослідження показало, що період дня, в який ви тренуєтеся, може вплинути на процес схуднення та здоров’я загалом. Виявилося, що жінкам краще тренуватись вранці, а чоловікам – увечері. Але вибір часу для тренувань також має залежати від результатів, яких ви бажаєте досягти.

В рамках дослідження,  опублікованого в журналі Frontiers In Physiology, експерти спостерігали за тренуваннями та їхньою користю для здоров’я 30 чоловіків та 26 жінок віком від 25 до 55 років. При цьому одна група людей тренувалася протягом години до 8:30, а друга виконувала самі вправи в період з 18:00 до 20:00. Усі учасники дотримувалися спеціальної дієти.

Читайте також: Рак стравоходу: 4 ранні ознаки пов’язані з проблемами травлення Результати експерименту показали, що жінки спалювали жир на животі ефективніше під час ранкових занять спортом. Виявилося, що вранці вісцеральний жир, що накопичується між внутрішніми органами в черевній порожнині, спалюється швидше за виконання фізичних вправ. Крім того, ранкові тренування знижують артеріальний тиск у жінок.

Проте вечірня фізична активність теж приносить користь жінкам. Якщо є мета наростити м’язову масу, тренуватися слід увечері. Також спорт у цей період дня підвищує настрій.

Дослідники з’ясували, що жінки чутливіші до часу, протягом якого вони тренуються, ніж чоловіки. На думку вчених, це може бути пов’язане з тим, що жінки найчастіше мають зайвий жир на животі.

Читайте також: П’ять замін продуктів, які можуть покращити здоров’я Щодо чоловіків, то вони однаково добре покращують свої силові показники як вранці, так і ввечері. Але з’ясувалося, що саме вечірні тренування більше приносять користь серцю та обміну речовин, а також емоційному стану.

Незважаючи на такі результати дослідження, автори впевнені, що найкращий час для тренувань при схудненні, збільшенні силових показників та покращенні здоров’я – це той, який ви можете вписати у свій графік.

https://newsyou. info/ Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua, newsyou.info