7News

Менеджерка МакSим розповіла про вихід співачки з медикаментозного сну

Шоу-бизнес | 26 июля 2021, 17:15
Менеджерка МакSим розповіла про вихід співачки з медикаментозного сну

Менеджерка співачки МакSим, у якої підтвердили проблеми з легенями, Маргарита Соколова спростувала новини про те, що співачку повністю вивели з медикаментозного сну.

Так, у ЗМІ з'явилася інформація, що виконавиця отямилася та почала говорити знаками. На сторінці в Instagram жінка написала, що артистку ще не вивели з коми повністю, а при тямі вона буває лише іноді.

"Стан артистки поки ще складний, але з позитивною динамікою. Повністю з медикаментозного сну її не вивели. Це пов'язано з важким перебігом хвороби, організму потрібен відпочинок і сили. Лікарі за показаннями регулюють сон. Зараз з'явилася така можливість. Іноді Марина буває при тямі", – пояснила Соколова.

Нагадаємо, у червні співачку МакSим госпіталізували з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус. З симптомів у неї була температура під 40, сильний кашель, слабкість і на 40% уражені легені. Водночас тести на COVID-19 були негативними. Аби допомогти боротися із хворобою, медики ввели співачку в штучну кому та підключили до апарату ШВЛ. За 10 днів стан МакSим погіршився. Її легені були ураженні на більш ніж 80%.

Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що у виконавиці почався сепсис. Втім,  за словами менеджерки знаменитості Маргарити Соколової, все не настільки критично, як про це пишуть.

Зауважимо, МакSим виступала в окупованому Криму та зняла кліп у Керчі. 2017 року російська артистка потрапила до списку "Миротворця".

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)