7News

Осадча відповіла, чи планують вони з Горбуновим усиновити дитину: "Ми мали з Юрою розмову"

Шоу-бизнес | 26 апреля 2022, 17:41
Осадча відповіла, чи планують вони з Горбуновим усиновити дитину:  Ми мали з Юрою розмову

Катерина Осадча вперше прокоментувала слова свого чоловіка.

За її словами, вони дійсно це обговорювали. Втім, усиновлення дитини – це відповідальний крок, тож потрібно все ретельно обдумати. Тому Катерина та Юрій домовилися, що повернуться до цієї розмови вже після війни і тоді ж вирішать, як їм правильно вчинити.

"Ми мали з Юрою розмову щодо усиновлення і вирішили, що після того, як закінчиться війна, ми повернемося до цієї думки. Це дуже нелегка тема, я вважаю, усиновлення — це відповідальніше, аніж народження дитини. Є багато книжок психологів, які розповідають про різні аспекти всиновлення дітей. Хочеться зауважити, що перше емоційне бажання взяти дитину у родину — це прекрасне бажання, але потрібно поставитися до нього вкрай серйозно. Працювати з психологом, занурюватись у цю тему, знати всі підводні течії, спілкуватися з батьками, що вже мають такий досвід", - розповіла ведуча в інтерв'ю nv.ua.

Наразі Осадча з Горбуновим читають та дізнаються більше про усиновлення. Ведуча ж, до слова, планує ділитися й з іншими людьми відповідною інформацією. Осадча хоче, аби процедура усиновлення дитина була за справжнім покликом серця.

"Я за те, щоб перед усиновленням батьки самі себе перевірили на стійкість та емоційний і моральний аспект. Тому ми з Юрою вирішили повернутися до цієї теми згодом, а поки читати, дізнаватися про усиновлення. Я найближчим часом планую почати ділитися інформацією, яку буду знаходити, щоб ця процедура у країні була за справжнім покликом серця. Щоб люди були відповідальними і не повертали дітей у дитячі будинки", - додала Осадча.

Читайте також:

"І все буде добре": підсумки благодійного великоднього концерту гурту "Океан Ельзи" Тіна Кароль прокоментувала заборону на в'їзд до РФ: "Я туди й не їздила" Падалко розповіла, як до початку війни сварилася з чоловіком, та чому вирішила купити квартиру на заході України

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)