7News

Кіт Степан з Харкова потрапив до обіймів Тіни Кароль у Франції – миле відео

Шоу-бизнес | 22 мая 2022, 10:43
Кіт Степан з Харкова потрапив до обіймів Тіни Кароль у Франції – миле відео

Як відомо, наразі у Каннах перебуває знаменитий кіт Степан з Харкова. Днями тваринку відзначили почесною нагородою на найпрестижнішій міжнародній премії блогерів. У Каннах й відбулася зустріч Тіни Кароль і кота Степана.

На фото та відео, які з'явилися в Instagram, Тіна обіймає та цілує котика. Артистка була без макіяжу, в casual – зручних лосинах і кофтинці. Степан, як належить справжньому джентльмену, поводився галантно та витерпів усі тискання зіркової шанувальниці. Нагадаємо, що днями кіт Степан з Харкова здобув престижну нагороду у Каннах. Утім, нагороду для котика забирала співачка та переможниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос, адже господарка Степана, на відміну від хатнього улюбленця, уникає публічності. Тож Санта отримала премію та віддала його власниці. У Каннах була присутня й дизайнерка Оксана Караванська, яка, до речі, зробила патріотичного метелика для пухнастого Степана.

Читайте також:

Це хіт: зірки "Кварталу 95" потролили перехоплену розмову російського окупанта з дружиною Ксенія Мішина дала практичні поради, як допомогти дитині впоратися зі стресом та прийняти те, що відбувається Голлівудському актору Моргану Фрімену довічно заборонили в'їзд до Росії

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)