7News

Пивоваров поділився, як народилася чутлива дуетна пісня з Дорофєєвою на вірші Тараса Шевченка

Шоу-бизнес | 06 июня 2022, 20:14
Пивоваров поділився, як народилася чутлива дуетна пісня з Дорофєєвою на вірші Тараса Шевченка

Пивоваров розповів, що це вже не вперше, коли він записує дуетну пісню з артистами на вірші українських письменників.

Зокрема, таких композицій, які створені в рамках проєкту "Мої вірші, мої ноти", вже дев'ять.

"Саме цей проєкт, який має назву "Мої вірші, мої ноти", я створив ще рік тому. Якщо не помиляюся, це вже восьма колаборація дуетна з українським артистом", - розповів в ефірі телемарафону співак.

Пивоваров вважає, що просувати українську культуру зараз дуже важливо. А задля того, аби це зробити, Артем пропонує створювати музику на вірші видатних українських культурних діячів.

"Для мене, перш за все як для громадянина, надважливо зберігати нашу культуру. І говорити про неї й за межами України. І долучати до цього якомога більше українських артистів. Тому саме зараз актуально створювати музику, як на мене, на вірші наших видатних культурних діячів", - додав Пивоваров.

Нагадаємо, українські виконавці Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров представили емоційну дуетну композицію на вірші легендарного українського письменника Тараса Шевченка. Прем'єра емоційної композиції та атмосферного чорно-білого кліпу на неї відбулася у 100 день війни, 100 день, сповнений болем, сумом та надією на нашу перемогу.

Читайте також:

Помер басист та співзасновник легендарного гурту Bon Jovi Павло Зібров довів до сліз піснею, яку присвятив українським біженцям – відео Ілона Гвоздьова заінтригувала своєю ймовірною вагітністю

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)