7News

Ксенія Мішина різко відповіла, чи у стосунках Еллертом

Шоу-бизнес | 16 августа 2022, 18:30
Ксенія Мішина різко відповіла, чи у стосунках Еллертом

Ще минулого року популярна акторка Ксенія Мішина розійшлася з шоуменом Олександром Еллертом.

Фани знаменитості досі плекають надії, що екси таки разом. Тож коли Мішина вирішила в Instagram-stories відповісти на запитання прихильників, вони засипали її повідомленнями про Еллерта.

Підписники запитують Ксенію, чи разом вона з Олександром. Акторка дала чітко зрозуміти, що між ними нічого немає. Ба більше, вони попросила більше не асоціювати її з його іменем.

"Мені здається і так всім вже все зрозуміло. Прошу більше ніколи мене не асоціювати з його іменем", - різко відповіла знаменитість.

Нагадаємо, в середині липня минулого Ксенія повідомила про розрив стосунків з Олександром. Втім, Еллерту таки вдалося налагодити стосунки зі своєю коханою. Однак восени минулого року парочка повідомила, що знову розійшлася. Як тоді розповідала Ксенія, їй було складно у стосунках з Олександром, адже вони постійно сварилися.

Читайте також:

Валевська поділилася, як переживала розлучення: "Було дуже тяжко, я напивалася неодноразово" Дружина Резнікова зізналася, що була проти його посади міністра оборони та чи хоче він стати президентом Тарас Цимбалюк зробив неочікувану заяву про свою ексдружину

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)