7News

Грегорич — найкращий гравець другого туру Ліги Європи

Спорт | 17 сентября 2022, 10:21
Грегорич — найкращий гравець другого туру Ліги Європи

Нападник Фрайбургу потужно розпочав сезон у новому клубі.

Цьогорічна літня трансферна кампанія для австрійського нападника Міхаеля Грегорича супроводжувалась переходом з Аугсбургу до Фрайбургу, у складі якого він одразу ж відзначився голом та гольовою передачею в матчі проти свого колишнього клубу (4:0).

Однак на цьому гольові здобутки 28-річного виконавця себе не вичерпали.

Головний тренер "чорно-білих" Крістіан Штрайх полюбляє проводити ротацію стартового складу власної команди перед матчами Ліги Європи УЄФА, проте Грегорич постійно при цьому отримує бодай трохи ігрового часу.

Наприклад, у гостьовій зустрічі проти грецького Олімпіакосу в рамках другого туру цього турніру Міхаель вийшов на поле з перших хвилин, і за годину перебування в грі оформив два забитих м’яча, що допомогло його команді впевнено перемогти (3:0).

У підсумку, організатори турніру залучили його, а також Евандера з Мідтьюланна (матч проти Лаціо), Алірезу Джаханбакша з Феєнорду (проти Штурму) та Тедді Теума з Рояль Уніон (проти Мальме) до претендентів на звання кращого гравця другого туру Ліги Європи.

?? This week's #UEL Player of the Week...

?? Well deserved, Michael Gregoritsch ??@hankookreifen | #UELPOTW pic. twitter.com/k3OqDcjmHM — UEFA Europa League (@EuropaLeague) September 16, 2022 Результати голосування серед уболівальників визначили переможцем саме австрійського виконавця, на рахунку якого вже п’ять голів та один гольовий пас у дев’яти матчах за новий клуб.

По материалам: football.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)