7News

Професійні велотренажери для схуднення і ефективного опрацювання м'язів

Здоровье | 22 сентября 2021, 13:26
Професійні велотренажери для схуднення і ефективного опрацювання м язів

Розвинути силу та витривалість, зміцнити серцево-судинну та дихальну системи, ефективно пропрацювати м'язи ніг допоможуть професійні велотренажери. Обладнання імітує їзду на велосипеді, але заняття проходять в комфортній атмосфері та не залежать від капризів погоди. А тренуватися з максимальною віддачею від кожного заняття можуть люди з будь-яким рівнем фізичної підготовки.

Переваги професійних велотренажерів На відміну від кардіотренажерів для домашнього спортзалу, комерційні моделі розраховані на інтенсивні навантаження, мають великий вибір тренувальних програм і для початківців, і для досвідчених спортсменів, відрізняються більш масивною конструкцією та довговічністю. Вони поєднують міць, характер, сучасні технологічні рішення та продуману до дрібниць конструкцію. На обладнанні еліт класу можна виконувати завдання, направлені на ефективне опрацювання м'язів нижньої частини тіла, схуднення, розігріву мускулатури перед силовими тренуваннями.

Велотренажери для тренажерного залу мають наступні переваги:

Працюють тихо і характеризуються плавним ходом педалей, що забезпечує максимальний комфорт тренувального процесу.

Розраховані на найінтенсивніші навантаження.

Витримують вагу користувача до 200 кг, в той час, як моделі для дому витримують максимум 150 кг.

Велотренажери для спортзалу оснащені великим вибором опцій і тренувальних програм - вибрати потрібний рівень мають змогу люди з будь-яким рівнем фізичної підготовки.

На вбудованому дисплеї відображаються основні параметри заняття: пульс, швидкість, довжина пройденої дистанції, кількість обертів за хвилину, кількість спалених калорій.

Види велотренажерів за системою навантаження Головне - безпека, комфорт і результат тренувального процесу, а кожен сам вибирає, який велотренажер якнайкраще відповідатиме всім вимогам. В сучасних тренажерних залах зустрічаються такі варіанти тренажерів, що різняться за системою навантаження:

Магнітні. В таких моделях навантаження регулюється за рахунок магнітів, які, віддаляючись/приближаючись до махового колеса, створюють опір. Велотренажер професійний з магнітним принципом роботи працює тихо, забезпечує плавний хід, рівномірне навантаження. Вибираючи такий варіант для тренажерки, важливо звернути увагу на вагу маховика, який має важити не менше 6-7 кілограмів.

Велоергометри. Це велотренажер для спортзалу з електромагнітною системою навантаження. Такі моделі дають максимальну точність в регулюванні навантаження (величина вимірюється в Ватах), вбудований комп'ютер контролює тренування, а також він має різноманітні тренувальні програми.

Професійні велотренажери за способом посадки В залах можна побачити моделі двох типів. Яке їх призначення і основні відмінності?

Вертикальні. Класичний варіант, що нагадує звичайний двоколісний велосипед. Ідеальне рішення для ефективного опрацювання сідниць, стегон, литкових м'язів та схуднення. Всього за годину їзди можна спалити від 500 до 700 калорій (результат залежить від швидкості). Кардіотренажери оснащені всім необхідним для того, щоб заняття приносили бажаний результат і проходили в задоволення: вентиляторами, тримачами пляшки, вбудованою аудіосистемою, підставкою для гаджета / книги. Кермо та сидіння легко налаштовуються під зріст спортсмена. Купити професійний велотренажер можна як для залу, так і для індивідуального використання. Звичайно, важливо ознайомитися з усіма характеристиками, дізнатися, чи пропонує виробник сервісне обслуговування, протестувати за можливості виріб.

Горизонтальні. Відрізняються масивною конструкцією та більшими розмірами, якщо порівнювати з класичним варіантом. Педалі знаходяться під кермом, а сидіння облаштоване зручною спинкою. В ході тренування спина користувача знаходиться в розслабленому стані, а працюють лише ноги. Такі моделі підходять для відновлення після травм та людям з порушеною діяльністю опорно-рухової системи. Але обов'язково потрібно проконсультуватися у лікаря, перш ніж приступити до кардіотренувань!

Професійне обладнання для спортзалів - запорука безпечних, комфортних тренувань з високим результатом.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)