7News

Неочевидні ознаки діабету

Здоровье | 20 августа 2022, 11:40
Неочевидні ознаки діабету

Неочевидні ознаки діабету Добре відомими ознаками цукрового діабету є спрага, постійні позиви до сечовипускання та сухість у роті. Діабет другого типу найчастіше розвивається у людей із зайвою вагою, а тому ожиріння – один із факторів ризику.

Люди, які переносять на своєму тілі великі запаси зайвого жиру, повинні мати в домашній аптечці глюкометр, щоб слідкувати за показниками цукру. На стадії переддіабету хворобу ще можна попередити за рахунок змін у способі життя, але коли діабет розвивається, він уже невиліковний.

Але є певні неочевидні симптоми діабету. Наприклад, поколювання у кінчиках пальців, туман в очах, тобто падіння чіткості зору. Ці симптоми пояснюються підвищенням рівня цукру на крові. Добре відомо, що кінцівки людини при діабеті особливо часто наражаються на небезпеку. Є навіть таке захворювання, як діабетична стопа.

Через зниження функціоналу нервів діабетик не відчуває больових відчуттів, що надходять від кінцівок, а коли виявляє патологію, то справи заходять вже надто далеко, і лікарям доводиться вдаватися до ампутації. Діабет, у середньому, вкорочує тривалість життя на 10-12 років.

https://newsyou. info/   Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua, newsyou.info
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)