7News

Що потрібно їсти для видалення жиру з живота

Здоровье | 27 августа 2022, 16:40
Що потрібно їсти для видалення жиру з живота

Що потрібно їсти для видалення жиру з живота Успіх будь-якої дієти залежить від її складу. Жир на животі і боках є впертим, але його можна прогнати, якщо робити правильний вибір.

Авокадо Мало того, що корисні жири в авокадо допомагають запобігти здуттю живота, вони ще й дають нашому організму можливість краще засвоювати каротиноїди – протиракові сполуки, що містяться у фруктах та овочах із насиченим забарвленням, таких як помідори, морква, шпинат та кабачки.

Ягоди Антиоксиданти можуть покращити кровотік, доставляючи більше кисню до м’язів, що полегшує тренування. Випийте трохи йогурту та ягід перед тренуванням, щоб підготувати м’язи до роботи.

Йогурт Чашка йогурту сприяє зростанню “хороших” бактерій у кишечнику, витісняючи інші мікроби, які можуть спричинити здуття живота. Вершковий грецький йогурт смачний, але це ще не всі його переваги. Поєднання вуглеводів та білків допомагає стабілізувати інсулін – гормон, який наказує тілу відкладати калорії у вигляді жиру, коли його рівень стає надто високим.

Читайте також: Як прожити довше: здоров’я очей визначає як довго ви проживете Цільнозернові Клітковина, що насичує, в таких продуктах, як вівсянка, коричневий рис і булгур, допомагає підтримувати низький рівень інсуліну в організмі. Дослідники припускають, що це може зменшити жирові клітини. Наше тіло поглинає та спалює їх повільніше для отримання більш тривалої енергії, ніж рафіновані вуглеводи у білому хлібі та рисі.

Шоколадне знежирене молоко Склянка такого молока поєднує вуглеводи з білком, щоб сприяти нарощуванню м’язової маси. Пийте після тренування, щоб прискорити відновлення. Крім того, ви отримуєте кальцій, який зміцнює кістки. Шоколадне молоко не лише для дітей!

https://newsyou. info/ Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)