7News

Названо формулу ідеального ланч-боксу

Здоровье | 06 сентября 2022, 12:56
Названо формулу ідеального ланч-боксу

Названо формулу ідеального ланч-боксу Тема схуднення та здорового харчування актуальна, як ніколи.

Все частіше люди запитують, як грамотно скласти свій раціон на тиждень, які продукти варто додати, а які — краще забрати. Австралійська дієтологиня полегшила нам завдання і склала формулу ідеального ланч-боксу, пише Daily Mail.

Дієтологиня з Австралії Сьюзі Баррелл показала свій ідеальний обід, що складається з огірка, моркви, помідорів чері, чорниці в йогурті, мигдалю, кураги, сиру, крекерів та легкої шаурми з перцем, авокадо та шинкою. На думку Баррелл, дуже важливо, щоб наш обід був не лише ситним, а й привабливим — це підвищує настрій. Такий варіант ланч-боксу не тільки дозволить вгамувати голод, але й не вимагатиме багато часу на приготування.

Баррелл також зазначає, що добова норма калорій для чоловіків та жінок становить 2,5 та 2 тисячі калорій відповідно. Варіант ланч-боксу, запропонованого дієтологинею, дозволить схуднути, не позбавляючи себе смаколиків — у раціоні залишаться хліб, сир і навіть солодощі.

Формула ідеального ланч-боксу Сьюзі Баррелл

Бутерброд, шаурма або салат з білком;

Нарізані фрукти та овочі;

Закуски, багаті білком (наприклад, йогурт та сир);

"Смаколики" (наприклад, протеїнові кульки, корисні чипси або печиво).

Ідеальний шкільний ланч-бокс від Сьюзі Баррел

Цільнозерновий або хліб на заквасці. Вуглеводи, які повільно вивільняються, допоможуть стабілізувати рівень цукру в крові.

Білок: нежирне м'ясо, лосось, тунець, яйця, тофу. Ці продукти додадуть сил та допоможуть концентруватися.

Корисні жири: насіння соняшнику або гарбуза, авокадо. Ці продукти додадуть почуття ситості, підвищать концентрацію та настрій.

Овочі: солодкий перець, морква, картопляне пюре, огірки. Ці продукти містять клітковину, вітаміни та мінерали, необхідні підтримки імунної системи.

https://sundaynews. info/  Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua, sundaynews.info
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ     
Комментариев (0)