7News

Софія Ротару відреагувала на горе в її родині

Шоу-бизнес | 22 марта 2023, 15:28
Софія Ротару відреагувала на горе в її родині

Українська співачка Софія Ротару відреагувала на горе в її родині, яке сталося 17 березня. У цей день пішла з життя сваха Софії Михайлівни Людмила Бєлоусова. 30 березня їй мало би виповнитися 72 роки. У сторіз своєї сторінки в Instagram Ротару розмістила світлину, де зображена усміхнена Людмила.

"Вічна пам'ять", - підписала фото артистка і супроводила його смайлом у вигляді свічки.

Першим про горе у родині повідомив син Софії Ротару – Руслан Євдокименко. Два дні тому у своєму фотоблогу він розповів, що померла його теща, мати його дружини Світлани Людмила Білоусова. Причини смерті Євдокименко не назвав. "Люся, ну як же так… 30.03.1951 – 17.03.2023", - написав тоді під фото чоловік.

Зазначимо, де наразі перебуває Софія Ротару, а також її син Руслан Євдокименко наразі невідомо. У березні 2022 року Євдокименко разом зі своїм сином, онуком Ротару, намагався виїхати з України до Молдови на човні. Втім, тоді їх затримали. Згодом стало відомо, що онуку співачки таки вдалося втекти до Європи. Про місцезнаходження Руслана Євдокименка нічого не відомо. Читайте також: Жарт Галкіна викликав істерику у Скабєєвої: "Прямий заклик до мого вбивства" 72-річний ексчоловік Ольги Сумської переніс операцію: артистка розповіла, що з ним сталося і подякувала Кличку Зірка "Скаженого Весілля" Задніпровський зізнався, кому з "хороших рускіх" дав би українські паспорти Актори з серіалу "Як я зустрів вашу маму" тоді і зараз: як за 18 років змінилися зірки комедії

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)