7News

Які продукти не можна їсти після 30 років: лікар озвучила список

Здоровье | 10 марта 2023, 11:56
Які продукти не можна їсти після 30 років: лікар озвучила список

Які продукти не можна їсти після 30 років: лікар озвучила список Щоб зберегти здоров’я, ці продукти рекомендується виключити зі свого меню.

Лікар-ендокринолог Зухра Павлова на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла про те, які продукти не варто вживати після 30 років.

Ароматизовані йогурти Справа в тому, що йогурти з фруктовими добавками містять велику кількість цукру.  М’ясо з хрусткою скоринкою Будь-яка “піджаристість” – це ознака кінцевих продуктів глікування (КПГ, advanced glycation products, AGEs), одного з найголовніших факторів старіння. А щодо кляру, то це калорії та зайвий жир.

Соєвий соус Це надлишок солі і, на жаль, часто барвники.  Сирний соус Сіль, жир, кінцеві продукти глікування. Сир сам по собі дуже корисний продукт, зрозуміло, у невеликих кількостях. Але плавлений сир – це вже зашкалюючі КПГ.  Салями та хот-доги Крім очевидних жиру та солі, різного роду ковбасу не варто їсти через додані у фарш нітрати. Їх туди додають, до м’яса не причепилась інфекція, наприклад, клостридії (ботулізм). Нітрати захищають нас, але, вступаючи в реакцію з білками, утворюють самі зловісні КПГ.

Бекон У 100 г підрум’яненого бекону міститься понад 97 тисяч одиниць КПГ, а організм без шкоди може переробити 15 тисяч на день. І цього ліміту ледь-ледь вистачає на звичайну діяльність.

https://newsyou. info/ Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)