7News

Український борщ з пампушками: секрети

Здоровье | 01 августа 2024, 00:37
Український борщ з пампушками: секрети

За багатьма проханнями наших читачів ділюся рецептом борщу. Цей смачний український борщ на м'ясному бульйоні з пампушками неодмінно порадує ваших близьких. Основним компонентом борщу є буряк, який дав цій страві свою назву. Отже, почнемо готувати.

М'ясний бульйон

В першу чергу готуємо м'ясний бульйон. Це не складно, але важливо дотримуватися технологію, щоб бульйон був прозорим і ароматним. Ось деякі правила:

Використовуйте яловичину з жиром і кісточкою, в ідеалі - грудинку. На три літри бульйону беруть близько 400 грамів м'яса. Відокремте м'ясо від кісток, варене м'ясо потрібно видалити і кістки продовжувати готувати для фортеці бульйону.

М'ясо вимити, викласти в каструлю і замочити в холодній воді. Додати трохи солі, але не заправляти - додати сіль в кінці варіння борщу. Не варто покривати м'ясо окропом - це запобіжить виділення екстрактивних речовин, які надають бульйону аромат і міцність.

Поставте каструлю на середній вогонь. Важливо, щоб перед кип'ятінням пройшло близько 20 хвилин. Зніміть піну віночком і вимкніть вогонь після кип'ятіння - таким чином відвар краще підсвітити. Видаліть жировий блиск, щоб уникнути неприємного смаку і запаху.

Час приготування бульйону не більше двох годин. Якщо ви готуєте бульйон як окреме блюдо, додайте цибулю, дрібно нарізану моркву, коріння петрушки і селеру за годину до закінчення варіння. Зв'яжіть зелень в пучок, щоб їх легше було вийняти.

Борщ кухарський

Коли бульйон варять і варять, починаємо вливати продукти. Цей процес краще проводити паралельно з варінням бульйону, щоб скоротити час приготування. Приготувати борщ в закритому горщику.

Для трилітрового відвару запіканки вам знадобиться: 350 г буряка, 400 г капусти, 150 г моркви, 300 г картоплі, 150 г цибулі, 100 г рослинної олії, 70 г томатної пасти або 300 г свіжих помідорів, столова ложка борошна, 2 чайні ложки оцту, 50 г солоного жиру.

e-news.com.ua

По материалам: e-news.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)