7News

В Минобороны показали, как готовят водолазов

Украина | 25 мая 2018, 00:39
В Минобороны показали, как готовят водолазов

Фахівці водолазної справи сектору безпеки і оборони України пройшли підготовку на водноспортивній базі Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Під час масштабного навчально-методичного водолазного збору водолази різних спеціалізацій обмінювалися досвідом, відпрацьовували взаємодію з використанням різноманітного спорядження та обладнання, напрацьовували необхідну кількість годин під водою, а також випробовували спорядження провідних країн світу.

— Ми відпрацьовуємо питання взаємодії фахівців різних силових структур, виконання спеціальних, інженерних, пошукових, рятувальних та інших задач, — керівник навчально-методичний збору водолазів, полковник Геннадій Гапоненко.

Увагу приділили взаємодії водолазних розрахунків і підвищенню професіоналізму керівників підводними спусками, а також обговорили перспективи водолазної справи у структурних підрозділах сектору безпеки і оборони.

Перед практичною частиною учасники прослухали теоретичний курс та ознайомилися із сучасними підходами організації водолазної підготовки у Збройних Силах України та структурних підрозділах сектору безпеки і оборони. Завершальним етапом навчально-методичного збору став комплексний екзамен, який фахівці склали успішно.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)