7News

США вирішили продовжити дію статусу тимчасового захисту для українських біженців

Мир | 25 августа 2023, 09:15
США вирішили продовжити дію статусу тимчасового захисту для українських біженців

Сполучені Штати Америки вирішили продовжити дію статусу тимчасового захисту для українських біженців. Це важливе рішення оголосило Міністерство внутрішньої безпеки країни, подовживши термін цього статусу на 18 місяців, аж до весни 2025 року.

Раніше цей статус планувалося завершити 20 жовтня поточного року, проте нове рішення Міністерства внутрішньої безпеки дозволить українським громадянам продовжити своє тимчасове перебування в США без переживань щодо закінчення строку статусу.

Важливо зауважити, що ця ініціатива поширюється не лише на українців, які недавно прибули до США, але й на тих, хто перебував у країні до 16 серпня і має дозвіл на працевлаштування.

Подовження тимчасового захисту відкриє перед українцями нові можливості та надасть їм додатковий дворічний термін легального перебування в Сполучених Штатах, що мав закінчитися на початку наступного року.

Ця ініціатива є важливим кроком у підтримці українських громадян, які втекли від конфлікту в Україні та шукають притулку в Сполучених Штатах. Це рішення допоможе їм стабілізувати своє життя в новій країні та забезпечити безпеку для своєї сім'ї.

Завдяки цьому рішенню, українські біженці матимуть можливість подальшого розвитку та інтеграції в американське суспільство, що сприятиме їхньому благополуччю та внеску в культурне та економічне життя Сполучених Штатів.

e-news.com.ua

По материалам: e-news.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)