7News

Дональда Трампа арештували та звільнили під заставу

Мир | 29 августа 2023, 00:24
Дональда Трампа арештували та звільнили під заставу

Екс-президента Сполучених Штатів Америки, Дональда Трампа, арештували та провели формальну процедуру в зв'язку з справою про втручання у вибори в Джорджії. Після цього його звільнили під заставу. Цю інформацію повідомляє CNN.

Політика заарештували та помістили у в’язницю округу Фултон в штаті Джорджія. Тут його оглянули, сфотографували та взяли відбитки пальців. Важливо відзначити, що Трамп став першим із президентів США, чийе фото було зроблене в тюрмі.

Весь процес зайняв близько 20 хвилин, після чого колишнього главу держави вивільнили, взявши заставу в розмірі 200 тисяч доларів. Відповідно до умов застави, Трамп не може використовувати соціальні мережі для нападів на співобвинувачених і свідків.

Дональд Трамп висловив свою позицію щодо цієї справи, назвавши її "пародією на правосуддя". Він стверджує, що нічого поганого не робив і нічого поганого не вчинив. Політик також стверджує, що усе, що відбувається, є спробою втручання у вибори.

Федеральний суд вже назначив слухання справи на 18 вересня. Дональду Трампу висунуто обвинувачення за 13 пунктами, проте він не визнає своєї провини.

По материалам: e-news.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)