7News
Страшна повінь охопила Китай: обвалилося 400 будинків, є загиблі та зниклі безвісти (відео)

Страшна повінь охопила Китай: обвалилося 400 будинків, є загиблі та зниклі безвісти (відео)

18 июня 2024, 14:46

Одразу кілька китайських провінцій борються з екстремальними дощами та повенями, які вони спричинили. За даними агентства, через зливи та зсуви ґрунту в Гуандуні та Фуцзянь загинули дев'ятеро людей. Подробней »

Присяжні визнали сина Байдена винним у незаконній купівлі зброї

12 июня 2024, 14:50

Сина президента США Гантера Байдена визнано винним за всіма трьома кримінальними статтями у федеральному суді у справі про купівлю зброї. Гантера Байдена визнали винним за всіма трьома пунктами обвинувачення, пов'язаними з купівлею револьвера 2018 року, ко... Подробней »

Джихад проти РФ: Путін на зустрічі з 17-річним сином Кадирова розповів правду про його діда

08 июня 2024, 19:10

Диктатор Владімір Путін провів зустріч із 17-річним сином голови Чечні Рамзана Кадирова - Елі Кадировим. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Кадиров-старший, супроводжувавши пост фотографіями зустрічі. Подробней »

У Чехії поліція відпустила нападників на українських волонтерів (відео)

06 июня 2024, 00:15

В Чехії поліція відпустила іноземців, затриманих раніше у зв'язку з нападом на українських волонтерів на Староміській площі в Празі в суботу. Про це повідомляє Подробней »

Естонія підтримує Україну: €650 тис. на гуманітарну допомогу

23 мая 2024, 09:13

Міністерство закордонних справ Естонії анонсувало про виділення значної суми на гуманітарну допомогу Україні. Загалом буде виділено 656 447 євро на підтримку освіти у прифронтових районах та допомогу місцевим дітям. Про це повідомляє видання Postimees. За... Подробней »

Совет Европы объявил о принятии первой в истории Рамочной конвенции об искусственном интеллекте

22 мая 2024, 00:12

Совет Европы объявил о принятии первой в истории Рамочной конвенции об искусственном интеллекте, направленной на защиту прав человека, демократии и верховенства права в условиях стремительного развития цифровых технологий. Это значимый шаг в создании юриди... Подробней »

В РФ оголосили в розшук президента Зеленського

04 мая 2024, 23:24

МВС РФ оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це повідомили російські ЗМІ. У повідомленні зазначається, що "Зеленського Володимира Олександровича, який народився 25. Подробней »

В Тамбові роми здали на металобрухт новітній БПЛА

30 апреля 2024, 14:35

В російському місті Тамбові громадяни ромської національності здали в пункт прийому металобрухту БПЛА Орлан-10. В мережі опублікували фото зданого на металобрухт безпілотника. Подробней »

Путін сказав, коли поїде до Китаю і яку книгу подарує Сі Цзіньпіну

26 апреля 2024, 15:06

В РФ на з'їзд Російського союзу промисловців і підприємців 25 квітня Путін повідомив, що планує відвідати КРН у травні. Про це повідомили російські ЗМІ. Один із учасників з'їзду у своєму виступі згадав про візит Путіна до Китаю і попросив його передати гол... Подробней »

Німеччина не позбавлятиме українських чоловіків статусу біженців

26 апреля 2024, 01:02

У МВС Німеччини повідомили, що рішення МЗС України про тимчасову зупинку надання консульських послуг для чоловіків віком від 18 до 60 років, які перебувають за кордоном, не вплине на їхній статус біженців у Німеччині. Подробней »

Рекомендую покупать косметику Клерадерм на сайте: http://kisa.ua/.   Магазин звука. Профессиональный dj пульт дешево.   змеи фотообои в Киеве