7News

Раміна Есхакзай похизувалася на камеру приголомшливими результатами схуднення

Шоу-бизнес | 01 мая 2023, 19:13
Раміна Есхакзай похизувалася на камеру приголомшливими результатами схуднення

Відома інтерв'юерка Раміна Есхакзай продемонструвала підписникам результати свого схуднення. За час війни журналістка змінилася не лише у середині, а й зовні. Як розповіла Раміна, за рік їй вдалося скинути 11 кілограмів і зараз її вага становить 52 кілограми.  У сторіз в Instagram блогерка наочно показала, як змінилося її тіло. Через скинуту зайву вагу Раміні навіть довелося перешивати речі, адже тепер вони більші на декілька розмірів. Зокрема, віддати в ательє довелося новенькі джинси, які журналістка придбала минулого року.

"Я купила їх рік тому, коли приїхала до Відня з зимовими речами. Тоді вага була 63 кілограми... На 11 кілограмів більше, ніж зараз", - поділилася Раміна.  

Раніше Раміна показалась на вагах та розповіла, що має в планах й далі працювати над своїм тілом. Читайте також: Том Генкс із дружиною ніжно привітали одне одного з 35-ю річницею шлюбу MONATIK не втримав сліз у новому емоційному кліпі, який присвятив своїй дружині У Наталки Денисенко захворів 5-річний син: "Ніч була з температурою"

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)