7News

Особливо небезпечні: названі продукти, що погіршують стан шкіри

Здоровье | 25 февраля 2023, 16:26
Особливо небезпечні: названі продукти, що погіршують стан шкіри

Особливо небезпечні: названі продукти, що погіршують стан шкіри Якщо хочеш мати гарну шкіру – забудь про них!

Перед тим, як бігти до магазину або аптеки за косметикою, яка допоможе вирішити проблеми зі шкірою, зверни увагу на те, чим ти харчуєшся. Адже деякі продукти вкрай негативно впливають на стан шкіри Американський експерт у галузі інтегративної медицини та фахівець із правильного харчування Френк Ліпман абсолютно впевнений, що коров’яче молоко провокує посилення висипань на шкірі.

Спочатку самою природою молоко призначене для вигодовування потомства, тому в ньому крім білків, жирів та вуглеводів містяться речовини, які прискорюють ріст та розвиток телят. У молоці домашніх корів, яких пасли на лузі, годували лише екологічно чистою травою, міститься, як стверджує Липман, понад 60 різних гормонів, більшість з яких — анаболіки.

У складі будь-якого молочного продукту міститься тестостерон, прогестерон, інсулін та інші стимулюючі речовини. Лактоза стимулює синтез інсуліну, який ще більше посилює дію стероїдів на шкіру. Таким чином, склянка молока підвищує рівень цього гормону на 300%. Це позначається на нашому гормональному фоні та провокує появу акне.

До списку “заборонених” для здорової шкіри продуктів також потрапили:

маргарин;

газування;

алкоголь;

фастфуд;

мясні продукти;

сіль;

кава;

цукор;

білий хліб;

сосиски;

консерви;

ковбаси.

https://newsyou. info/ Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)