7News

Як щось робити, незважаючи на депресію: 6 простих правил

Здоровье | 29 марта 2023, 20:26
Як щось робити, незважаючи на депресію: 6 простих правил

Як щось робити, незважаючи на депресію: 6 простих правил Цю проблему можна порівняти з викрадачом, який вимикає вас із повсякденного життя Як щось робити, незважаючи на депресію/Фото: Getty images Відчуття безвиході, безглуздя свого існування це те, з чим стикаються люди під час війни. Біда депресії в тому, що вона просто викрадає нашу силу волі і здатна зробити ситуацію значно гіршою. Для її подолання найкраще звернутися до фахівця, проте якщо немає можливості зробити це прямо зараз, то можна скористатися гайдом, який становив магістр соціальної роботи та викладач Бостонського коледжу Івонна Кастанеда.

Не замикайтеся у собі Як би незручно це не було, розкажіть комусь, через що ви проходите. Не треба кричати це на весь світ, але людська розмова про ваші труднощі з близькою людиною допоможе.

Плануйте Складіть реалістичний план для себе. Наприклад, якщо ви перестали робити ту єдину справу, яка завжди приносила вам радість раніше, заплануйте її виконання та дотримуйтесь плану.

Займайтеся фізичною активністю Це не означає, що варто бігти до фітнес-центру і посилено набирати м’язи. Достатньо зробити банальні речі: провести час із друзями, вийти на вулицю, зробити зарядку. Все це позитивно впливає на ваш настрій, якщо це регулярно і довгий час.

Думайте про тіло Намагайтеся регулярно їсти, навіть якщо ви не відчуваєте голоду, а також встановіть здоровий режим дня. Це вимагає досить багато зусиль, але результат незабаром не змусить на себе чекати – ви отримаєте заряд енергії і ваш настрій буде кращим.

Не засуджуйте себе Самоїдство приносить лише додаткове страждання. Звинувачувати себе за якісь речі, які ви могли зробити в минулому або за речі, на які у вас немає впливу, це все одно, що корити себе за дощ, що прийшов раптово.

Святкуйте Завжди святкуйте великі та маленькі перемоги. Виграш може бути тим, що ви не засуджували себе цілий день, або те, що ви одяглися і пішли гуляти. Будьте терплячими у цьому процесі та зберігайте надію. Депресія не лікується за одну ніч і швидко не минає.

https://newsyou. info/

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)