7News

Вагітна дружина Чмерковського в обтислому боді та на підборах показала чималий животик

Шоу-бизнес | 08 июня 2023, 13:57
Вагітна дружина Чмерковського в обтислому боді та на підборах показала чималий животик

Дружина хореографа Макса Чмерковського – танцівниця Пета Маргатройд – в обтислому боді та на підборах показала чималий животик. Вагітна кохана Чмерковського влаштувала стильний фотосет. Пета позувала перед об'єктивом фотокамери в обтислому чорному боді та в сріблястих чоботях на високих підборах. Дружина Макса опублікувала чорно-білі знімки в Instagram.

Також Пета поділилася своїми думками. Танцівниця зазначила, що незабаром має вже народжувати. Наразі ж вона намагається провести якомога більше часу з 5-річним сином Шаєм. "Шукаю будь-яку можливість проводити час із Шаєм і бути з ним сам на сам. Зосереджуюся на своїх думках і звільняюся від негативу. Усвідомлюю, що маю те, чого бажала", - поділилася танцівниця.

Дружина Макса також зворушливо звернулася  до майбутнього сина та зазначила, що неабияк чекає на його народження. "Хлопчику, ти не уявляєш, як я сильно тебе хотіла. Ми всі готові до твоєї появи на світ", - зазначила Пета.

Нагадаємо, дружина Макса Чмерковського перебуває на останньому місяці вагітності. Однак це не заважає їй влаштовувати з чоловіком запальні танці. Днями Пета і Макс затанцювали під драйвову композицію Глорії Естефан – Conga. Читайте також: Наталі Портман вперше прокоментувала зраду чоловіка з 25-річною молодичкою: "Безглуздий зв'язок" Актори з фільму "Міцний горішок" тоді і зараз: як за 35 років змінилися зірки бойовика Максим Галкін відреагував на підрив Каховської ГЕС і поспілкувався з українцями

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)