7News

Ксенія Мішина у коротенькій сукні посвітила стрункими ніжками та видерлася на пальму

Шоу-бизнес | 28 августа 2023, 09:10
Ксенія Мішина у коротенькій сукні посвітила стрункими ніжками та видерлася на пальму

Українська акторка Ксенія Мішина поділилася сонячними кадрами зі своєї подорожі до Ізраїлю. Зірка серіалу "Кріпосна" опублікувала нові світлини на своїй сторінці в Instagram. Ксенія прогулялася Тель-Авівом разом зі своїм сином Платоном та батьками.  

Для виходу на вулицю в спеку акторка обрала мінісукню від відомого бренду та масивні босоніжки. А образ зірки доповнили сонцезахисні окуляри, без яких у таку погоду просто не обійтися.  "Це прекрасний день", - підписала світлини Мішина.  

Окрім гарний позувань на тлі міста, Ксенія також повеселила своїх шанувальників кумедним фото, яке зробив її син. Заради кадру акторка навіть видерлася на пальму. "Син сказав, що сфотографує мене, якщо я придумаю якусь цікаву композицію. Ось придумала", - пожартувала Мішина.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина на рідкісних кадрах показала своїх батьків, які досі мешкають в окупованому Криму. Читайте також: 56-річна Сальма Гаєк у яскравому купальнику блиснула пишним бюстом Євгенія Емеральд зачарувала рідкісними світлинами з двома доньками та мамою Анна Кошмал у корсеті посвітила стрункими ніжками та зізналася, скільки разів на день харчується

По материалам: ТСН.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)