7News

Як купити добрива, щоб протруювання насіння було ефективним?

Наука и здоровье | 29 апреля 2021, 21:12
Як купити добрива, щоб протруювання насіння було ефективним?

На сьогоднішній день, ринок мінеральних добрив просто переповнений різноманітними препаратами для обробки насіння та позакореневого підживлення. Тому кожен фермер, землероб чи простий сільський господарник може купити добрива, відповідно до власних потреб та фінансових можливостей.

Особливої уваги та попиту, така продукція традиційно отримує на початку нового сезону. В той час, коли наступає потреба знайти дійсно дієвий продукт для обробки посівного матеріалу. Адже, від активного «старту» насіння залежить дуже багато: як воно проросте, який потенціал та імунітет до хвороб та шкідників отримає, як відобразиться в кінцевому результаті на якості та кількості отриманого врожаю.

Які добрива купити для отримання кращого врожаю?

Тому, чи варто ризикувати чималою частиною власного врожаю через сумнівну економію на протруйнику? Обирати кожному самостійно. Проте, для того, щоб ефективність від застосування протруйника була найвищою, а насіннєвий матеріал, при цьому, не отримував лишній стрес (внаслідок фітотоксичної дії самого протруйника), потрібно прискіпливо вибирати препарати.

Адже, як відомо купити добрива в наш час, не складає великої проблеми, а от обрати такі продукти, які насправді будуть дієво підживлювати, захищати та допоможуть отримати хорошу продукцію в майбутньому – дуже і дуже важко. Особливу увагу, тут слід звернути й на безпечність пропонованих продуктів. Оскільки, під час виконання весняно-польових робіт, великої шкоди для здоров’я завдає саме використання різних хімічних препаратів.

Також, слід враховувати такий факт, що приблизно 60% різноманітних хвороб передаються разом з посівним матеріалом, а крім цього, й ґрунти заражені великою кількістю інфекцій. Саме тому, посів обробленого насіння є надважливим профілактичним заходом. Адже, як знаємо, профілактика – завжди дешевша за лікування!

У зв’язку з цим, потрібно ретельно підійти до вибору препаратів та купити добрива, ті, які можуть надати потужний захист проти різних видів хвороб та шкідників на довгий період часу. Бо в даній ситуації шкідників недооцінювати не варто, оскільки вони прекрасно переживають на полях й чекають сприятливих умов для активізації.

Згідно рекомендацій багатьох українських аграріїв, найкраще захистить насіння та посівний матеріал добриво системно-контактної дії українського виробництва «ДоброДІЙ Комфорт Універсальний». Препарат активно протистоїть найбільш поширеним бактеріальним та грибковим захворюванням, зміцнює імунітет, посилює активну роботу ферментів. Варто також звернути увагу на те, що продукт є повністю безпечним для людей, тварин, комах, навколишнього середовища й абсолютно не токсичним для рослин, на відміну від дії пестицидів. А цінова політика на добриво є дуже лояльною та доступною практично кожному фермеру.

Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)