7News

П’ять звичок для збереження молодості та здоров’я шкіри

Здоровье | 12 сентября 2022, 14:56
П’ять звичок для збереження молодості та здоров’я шкіри

П’ять звичок для збереження молодості та здоров’я шкіри Зберегти шкіру молодою та красивою мріють усі. Однак як це зробити, знає не багато. Лікар Артем Хачатрян розкриває секрети.

«Перше правило – це внутрішнє зволоження. Тобто пийте більше води. Шкіра потребує регулярного зволоження, необхідно випивати 1,5-2 літри чистої води на день. Починати треба з самого ранку — склянку води за 40—60 хвилин до їди», — каже експерт.

Друге – регулярно виконуйте гімнастику для обличчя. Варіантів багато, їх можна легко знайти за бажання в інтернеті: фейсбілдинг, фейсліфтинг і таке інше. Головне – робити! Результат у вигляді красивої та підтягнутої шкіри не змусить себе довго чекати. Також гімнастика для обличчя допоможе прибрати набряки.

Третє – зовнішнє зволоження. Вранці та ввечері наносите на шкіру гарний крем або маску із зволожуючим ефектом. Зволоження потребує і суха, і жирна шкіра.

Четверте – харчування. У меню обов’язково мають бути свіжі овочі, фрукти, вітаміни, мінерали. Збалансований раціон (білки, жири та вуглеводи) – гарантія гарної шкіри. Особливо потрібні для збереження молодості шкіри жири!

І п’яте – це регулярний повноцінний відпочинок. Постійні стреси дуже негативно впливають на стан шкіри. Під час сну шкіра, навпаки, відновлюється. Через регулярний недосип можуть з’являтися зморшки.

https://newsyou. info/ Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)