7News

Грузинские армейцы обучаются тактике у украинских гвардейцев

Украина | 17 июля 2018, 15:44
Грузинские армейцы обучаются тактике у украинских гвардейцев

Під час проведення міжнародних навчань одним із командирів багатонаціональних рот є підполковник Олег Данько. Під його командуванням перебувають чотири взводи, з яких два Збройних сил Республіки Молдова, один – Збройних сил Грузії і один – Нацгвардії України. З усіма були організовані заняття по тактичній, вогневій, інженерній підготовці та з тактичної медицини. Навчанням особового складу всіх підрозділів багатонаціональної роти займались інструктори Південного ОТО.

«Інструктори набули досвіду при проведенні операції на сході країни від колег з НАТО, США та Канади, а також у Навчальному центрі НГУ», - зауважив командир багатонаціональної роти підполковник Олег Данько.

Інструктор з тактичної підготовки старший лейтенант Олександр Бондаренко проводив заняття з тактичної підготовки, а саме – бій в населеному пункті, штурм будівель та звільнення заручників.

«Особовий склад навчаємих показав високий рівень професійної підготовки та розуміння навчального матеріалу, оскільки всі інструктори володіють англійською мовою», - розповів Олександр.

Протягом тижня колеги отримували знання від гвардійців, які вони зможуть показати та використати під час активної фази навчань.

По материалам: glavnoe.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)