7News

Здорові та гарні груди – мрія кожної жінки

Здоровье | 30 марта 2023, 00:14
Здорові та гарні груди – мрія кожної жінки

Здорові та гарні груди – мрія кожної жінки Молочні залози у жінки – це той особливий орган, яким вигодовують дітей, а також він має бути красивим та привабливим. Часто саме груди являються причиною низької самооцінки, вони в групі ризику, коли мова йде про різні захворювання. Завдяки сучасній діагностиці, профілактиці та своєчасному лікуванню навіть самі складні хвороби можна подолати на ранній стадії їх появи. В сучасному мамологічному центрі https://mammologycenter.com.ua/ на вас чекає команда дипломованих спеціалістів, тільки якісне європейське обладнання для комплексного обстеження. Тепер виявити пухлину в грудях, підібрати оптимальний варіант її видалення, попередити рецидиви, пройти реабілітацію, виправити форму та розмір молочних залоз в Києві можна досить швидко та недорого.

Чому варто пройти обстеження в центрі Mammologycenter кожній жінці 1.  Це дуже точна детальна діагностика. Лікар-мамолог проведе з вами консультацію, далі дасть направлення до інших вузькопрофільних експертів. Після повного обстеження будь-які відхилення, поява запалення чи пухлини від 0.2 мм будуть діагностовано і знешкоджені.

2.  Хочете мати ідеальні груди? Природа не завжди погоджується з вашими бажаннями, але її можна «обманути».  Мамологічний Центр всі питання хірургічної корекції молочних залоз вирішує комплексно. Ви можете прибрати шрам, додати об’єму, виправити форму й отримати бажаний для себе результат.

3.  Післяреабілітаційний супровід. Коли лікуються онкологічні патології, то самопочуття жінки ще певний період часу буде нестабільним. Завдяки індивідуальним програмам відновлення ви швидко повернетесь до звичного життя. Лікар порадить, які вправи краще виконувати, чи доречний курс фізпроцедур, що додати в раціон.

Мамографія з томосинтезом та особливості процедури:

• Так називають сучасний метод обстеження, коли використовуються рентгенівські промені, тривимірне сканування молочних залог. В цьому випадку помилки практично виключаються. Результат буде на 100% вірним.

• За допомогою рентгенівських променів груди будуть просвічені з усіх сторін, також пошарово скануються всі тканини. Результати дослідження виводяться на комп'ютер, оброблюються, а потім формується тривимірна візуалізація молочних залоз. Лікар зможе розглянути їх з усіх боків, помітити мінімальні відхилення.

• Подібна мамографія проводиться в якості профілактики, а також для діагностування патологій грудей.

• Хто перебуває в зоні ризику? Це жінки з діагностованою фіброаденомою, доброякісними пухлинами, також ті, які збільшували груди хірургічним шляхом, мають родичів з раком молочних залоз. Також проходити обстеження варто під час менопаузи, приймання гормональних препаратів.

Нехай ваші груди завжди будуть гарними та здоровими. Вчасно відвідуйте мамолога та дотримуйтесь його порад.

За матерiалами сайту https://mammologycenter.com.ua/  Ключевые слова:

Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)