7News

Дієта для літніх людей: які продукти треба їсти після 60 років

Здоровье | 01 июня 2023, 18:26
Дієта для літніх людей: які продукти треба їсти після 60 років

Дієта для літніх людей: які продукти треба їсти після 60 років С возрастом у человека снижается выработка вещества, ответственного за самоочищение организма, и теперь известно, как его восполнить.

КЛЕТКИ МОГУТ САМООЧИЩАТЬСЯ Диеты и лечебное голодание пользуются популярностью, так как запускают самоочищение клеток. Аналогичный эффект приписывают спермидину.

В науке этот важнейший для сохранения молодости процесс известен как аутофагия (от древнегреческого a utophagos «потребление самого себя»). К сожалению, способность клеток к самоочищению с возрастом снижается, что связано с развитием сердечно-сосудистых заболеваний, болезни Альцгеймера или рассеянного склероза.

СПЕРМИДИН ДЛЯ ДОЛГОЛЕТИЯ Загалом лікування голодуванням може стимулювати і підтримувати життєво важливий процес самоочищення організму. А саме речовина спермідин, що міститься в кожній клітині, є провідником такого життєво важливого процесу.

Цей спермідин давно не дає спокою вченим. Так, дослідження, в якому брали участь близько 1000 німців протягом більш як чверті століття, показало, що високе споживання спермідину пов’язане з нижчим рівнем смертності. Крім того, вдалося з’ясувати, що спермідін відсуває старіння та продовжує життя в середньому на п’ять років.

ЇЖ ТЕ, ВІД ЧОГО МОЛОДІЄШ До того ж дослідження показали позитивний ефект від спермідину на запальні процеси та профілактику захворювань людей похилого віку. Але організм може виробляти третину потреби у цій речовині, решта двох третин має надходити з їжею.

  Найбільше спермідину містять:

пророщена пшениця, гречка, зрілий сир, соя, гриби, бобові.

З віком вироблення цієї речовини організмом знижується, тому має сенс збільшити кількість спермідину, що споживається, в тому числі за допомогою харчових добавок з вмістом цієї речовини.

https://newsyou. info/ Ключевые слова:

По материалам: NeBoley.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)