7News

Прощання з людиною-епохою

Украина | 04 июля 2023, 23:07
Прощання з людиною-епохою

Одесити попрощалися з легендою джазової та рок-музики, відомим музикантом, звукорежисером Василем Федоровичем Пінчуком.

Все своє життя вiн віддав справi звукозапису. Його девізом було ствердження: " Звук - це мистецтво. " 50 рокiв Василь Федорович працював у Одеському театру Юного Глядача iм. Юрiя Олешi, очолював звукоцех. Нещодавно театр тепло вітав Василя Федоровича з 75-рiчним ювілеєм...

В театрi кажуть, що без перевершення театр був його другим домом. Справа звукозапису в його виконаннi, музичне оформлення усiх вистав, були справжнiм дивом, чарами та магією Майстра.

У 2012 роцi Василь Федорович створив єдиний в Україні «Музей звуку», в якому зiбранi рідкісні цінні, ексклюзивні експонати. Там фактично представлена вся iсторiя та еволюцiя звукозаписних пристроїв. Пiнчук сам був директором та головним ерудитом- екскурсоводом цього Музею.

На прощання , яке проходило у приміщенні ТЮГу, прийшло багато одеситів, друзі, колеги, актори, музиканти та глядачі, які щиро люблять Одесу.

Було сказано багато добрих слів. Василь Пінчук був справжнім одеситом, доброю, щирою, безкорисливою людиною. Це була людина-епоха. Василь Федорович залишив добру пам'ять про себе та нескінченно світлий слід в історіi нашого міста.

  Петро Канiвець.

По материалам: Odessa Daily
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)