7News

Зеленський про Угорщину та вступ до ЄС: Ключове завдання – виконання рекомендацій

Украина | 22 ноября 2023, 17:14
Зеленський про Угорщину та вступ до ЄС: Ключове завдання – виконання рекомендацій

Україна має зосередитися на виконанні усіх рекомендацій Єврокомісії, щоб уникнути "будь-яких питань" і забезпечити успішний перехід до процесу вступу до Європейського Союзу. Таку думку висловив президент Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання про позицію Угорщини стосовно початку переговорів про вступ України до ЄС. Про це він повідомив під час спільного брифінгу з президентом Євроради Шарлем Мішелем і лідеркою Молдови Маєю Санду.

Журналіст відзначив, що Угорщина стала "слоном у кімнаті", вказавши на її офіційне протистояння початку переговорів про вступ України до ЄС.

Відповідаючи на запитання щодо можливостей виконання вимог Угорщини та ролі прем'єр-міністра Віктора Орбана, Зеленський відзначив, що наразі не виникло глобальної проблеми. Він підкреслив, що ключовою є стратегія ведення себе як людини та виконання всіх сім рекомендацій.

"Ми повинні повністю їх виконати, щоб не було жодних питань, ніяких можливостей сказати, що Україна "щось не виконала"", – заявив президент.

За його словами, саме такий підхід найсильніший і покаже Україну у найкращому світлі, як країну, що виконує свої зобов'язання. Зеленський закликав не використовувати воєнний конфлікт або економічні труднощі як виправдання.

"Бути сильними нам, і тоді, я впевнений, що ми побачимо сильний Європейський Союз", – підкреслив він.

По материалам: e-news.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)